Váltóolaj nélkül 200km-t tettem meg, volt mar valakinek hasonló?
Kotelezo motorolaj cserem volt, de nagyot hibaztak. Leengedtek tevedesbol a valtoolajat es megduplaztak a motorolajat. En johiszemuen nekiindultam 200km-nek. 100kmt utan tropara ment minden, csak a 4. Fokozat mukodott, hivtam a szerelot, mondta probaljam hazajuttatni az autot. Igy is lett, hazaertunk, masnap beinditottam az autot, semm problemaja nem volt az autonak, elmentem 30km-t szervizbe. Eszleltek a problemat, feltoltottek a valtot, leengedtek a motort. Mentek vele ugy 10km-t. Minden fokozatot siman vesz, se hangja, se problema.
Nem tudom elkepzelni, hogy nem ment tonkre a valto.
Vagy ekkora szerencsem lenne?
Valakinek, valami tapasztalat?
Számlát kaptál?
Én kizártnak tartom, hogy nem károsodott. Nyilván az is számít, hogy milyen fordulaton pörgött a 200km alatt.
A minimum, hogy elviszed valahova állapotfelmérésre (a váltót kell megnézetni) és ha hiba van vele, akkor a szervizre verni.
Ez is milyen már? Megduplázták a motorolajat? Azt hogy a rákba? Hogy fért bele dupla mennyiség?
Ezt kicsit érdekese elhinni, kezdjük azzal ha megduplázod a motorolajat azt úgy kifújja neked a nívónál mint a sicc.
Váltó olaj nélkül, szerintem a szinkronok kaptak egy +15-20évet +ba. A váltót nem éri meg szétszedni és felújítani, olcsóbb lesz egy váltócsere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!