Volkswagen passat B3 saját magamnak meg tudom csinálni a fék cserét? Tárcsa+betét cserét?
Igazából elbaszni nem tudod.
Tényleg olyan mint a Lego, csak fotózd le hogy volt! És mindent ugyan ugy pakopj vissza. Röviden ennyi.
1# én azt értem hogy fék, fontos, veszélyes etc...
De amennyire egyszerű kicserélni, bődületes baromság szervizbe vinni.
Az igazi magyar virtus! Meg tudom én is csinálni! Csak legózás meg youtube videó! Akkor drága kérdező, a SZAKember minek járt évekig SZAKképesítésre??? Isten óvjon az ilyen sofőröktől az úton... És pont fékkel kezdeni? Komolyan? Ennyire felelőtlen hogy lehet valaki akinek jogosítványa van? Még ha olajcseréről meg izzóról lenne szó...
Inkább keress egy olyan ismerőst aki legalább segít megcsinálni hogy jó legyen, aztán ha annyira nem bírsz az ezermester fétiseddel, legalább legközelebb egyedül is jó lesz. De egyedül hozzáértés nélkül pont a fékkel kezdeni? Darwin díjas mutatvány
Ilyen esetben nem kell légteleniteni! A zárt rendszert nem bontod!
Mielőtt valaki beleköt. Próbálja meg maga is, ne csak szajkarate...
A tárcsat 1 csavar a betétet 2 csavar fogja. A fekbetetet rosszul nem tudja belerakni mert akkor nem megy fel a tárcsára.
Ha meg rosszul rakja fel a tárcsát, mikor a kosz alatta marad, akkor még idő előtt elkopik, megtanulja hol baszta el.
Ha meg a két csavart nem húzza meg rendesen akkor is a helyén marad a fék, működik is, de hamar rájön hogy elbaszta ugy 2 kanyar után letörik a ferodo es fémes hang szemet szúr vagyis fulet.
Balesetveszélyesennek egyáltalán nem mondanám.
A felfüggesztés.. abba belenyulni a veszélyes....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!