Mit kell kicserélni egy autón hogy gyorsabb legyen?
Nem a lóerő a lényeg, relativ kevés lóerővel is lehet gyors autód. Azt ajánlom dobj ki minden fölösleges cuccot az autóból és vegyél jó gumikat majd jó fékek és egy jó felfüggesztés kell. Ha ez nem elég,és miért lenne, jöhet egy nagyobb kipufogó, ITBk(nem tudom magyarul mi a neve az a lényeg minden hengerre külön folytószelep kerül, könnyebben föl tud majd pörögni a motor), könnyű lendkerék ugyanerre a célra, aftermarket légszűrő, kompressziónövelésel is jó pár lovat ki lehet csalni és persze turbo meg supercharger habár régi motoroknál nem tudom mennyire ajánlott az utóbbi kettő. Kis nyomáson meg nagyon nem éri meg szerintem, főleg a supercharger, mert azt a motor hajtja.
Ja és minnél könnyebb az autó annál gyorsabb szóval, valami régi autót keress, valami kis hatchbacket vagy egy Ladát.
Ezeket nézd meg, tanulságos lesz: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!