Mit kell kicserélni a számítógépben hogy a gyorsabb internetet vegye és ne akadozzon?
Figyelt kérdés
Optikai szálas modemes internetem van, eddig 50M-es volt decemberben 100-ra lett emelve most 150-re váltottam, de rendszeresen megáll gondolkodik majd beindul ismét. Szerintem régi a gépem ehhez az internet sebességhez. 2 hete kellet tápegységet cserélni mert tönkrement benne. Újratelepítve nem lett, szerintem nem is vírusos csak gyenge.2017. márc. 26. 19:28
1/14 anonim válasza:
Honnan tudnánk, ha le sem írod, mi van a gépedben?
3/14 anonim válasza:
Sok mindentol fugg. Pl mekkora a halokartya, driver van-e telepitve (elvileg windows is fel tudja telepiteni a drivert...de az nem jo) milyen geprol lenne szo ?
4/14 A kérdező kommentje:
Ezeket hol tudom megnézni mert most hirtelen nem találom. Csak azt hogy 33.33 Ghz, Intel (R), Celeron (R)D CPU 768 MB Ram
2017. márc. 26. 19:55
5/14 anonim válasza:
1. 150Mbit nem annyira sok, hogy egy egy 10 éves vagy fiatalabb gép ne vinné
2. Jó lenne tudni, hogy mi van most a gépedben, anélkül nem tudunk bármit is javasolni
3. A tápegységnek semmi köze a net sebességhez.
6/14 anonim válasza:
Eszközkezelő, vagy mondjuk Aida. Bár van egy olyan tippem, hogy itt már minden cserés lesz, talán a ház maradhat, meg a táp is abban az esetben, ha nem valami Keep Out-féle hulladékot tettél bele.
7/14 anonim válasza:
Komplett gépcsere, mert a CPU-ra elég volt ránéznem ami max egy LGA775-ös Cerka lehet amibe te nem fogod életre kelteni ezt a netsebességet.
8/14 A kérdező kommentje:
köszönöm
2017. márc. 26. 20:50
9/14 anonim válasza:
Azert nem biztos, hogy a geppel van a baj. Anno nekem is volt hasonlo problemam. Kozbe a nettel volt a gond. En azt mondom vidd be egy szervizbe es ott kiprobaljak mas net alatt. Ha tenyleg fenn all a jelenseg akkor biza...gepcsere ;(
10/14 anonim válasza:
Ez a gép miatt van...
Az Ethernet csatlakozó nem bírja, ilyen egyszerű...
Nem kell itt számtechboltba járni vele, hogy hallod nézd már meg a netetekkel, hogy mit megy mert otthon nem megy rendesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!