Magyarországon miért divatosak/népszerűek a kombi autók?
Ízlés dolga, de nekem sem tetszenek a kombik.
Ha pedig nyaralni megyek, nem viszem magammal sem a háromajtós szekrényt sem az éléskamrát. ;)
Már eleve a méreteim miatt is. 190cm vagyok, egy átlag kis kombiban is(pl. Focus) a mögöttem ülőnek kényelmetlen, ezért van Mondeom. Meg a legtöbb kombiból nem spórolják ki a motor méretet is, hanem 2000-3000ccm is előfordul, ami mindig tartósabb lesz, mint egy 1000ccm-es kis benzines egy nagy autóban.
A legtöbb családos is jobban be tud pakolni egy kombiba, mint egy sedanba a babakocsit.
Emellett a nagy hosszú formák miatt a legtöbb embernek szebb is.
"Voltál már külföldön?"
Évek óta külföldön élek! :D
Amúgy a kombi a rendes autóforma, a sedan az helypazarlás. Mert hosszúnak hosszú, de a hátulja úgymond le van csapva, fele annyi cuccot sem lehet pakolni bele, mint a kombiba. Akkor miért ne lehetne kombi egy autó? Hátránya nincs, a súlytöblet is minimális."
Csak baromi ronda. Én meg még a sedánom csomagtartóját sem használom ki, nem hogy egy kombit. Meg a román szőnyegárus vándorcigányokon kívül, kinek van szüksége arra, hogy mindenhol ott legyen neki egy kombi? Családi nyaralás idején megértem hogy jól tud jönni, vagy ha valakinek a munkájához kell, de amikor 18 éves srácok vesznek kombit mert "az jól néz ki" nah az röhej!
pont a sedan ami értelmetlen,
csak ugye az jött az 60-es évek amerikájábólból a hozzá tartozó hollywoodi agymosással, mint "autóforma".
ha nem kell neked kombi, akkor miért nem ferdehátút veszel? sokkal jobban néznek ki mint a sedanok.
Mondjuk egyes autótípusoknál pont a szedán a legjobban pakolható...
pl. Suzuki Swift mk2/mk3 (a magyar valóság)
A legszarabb kinézetű a sedan.
Nekem a Zsiguli, Wartburg, Trabant jut eszembe róluk.
Haszontalan valami.
"ha nem kell neked kombi, akkor miért nem ferdehátút veszel?"
A ferde-hátú az ugye a hatchback? Azokat is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!