250-400 ezer forint között kombi autókat tudtok javasolni? 2000-es évjárat utánit szeretnék, legalább 100 le vel. Köszönöm.
Figyelt kérdés
2018. júl. 11. 13:32
1/11 anonim válasza:
Micsoda?kétezer utánit akarsz ennyiért?Szerintem te nem vagy komplett,ennyiért nincs olyan,ennyiért bmw e36 vagy e34 touringot tudom ajánlani,teljesen megbízhatóak,vagy vw passat/golf 3 kombi,bár azokból száz lovas alattiak vannak leginkább szerintem...
2/11 A kérdező kommentje:
Van Alfa 156
2018. júl. 11. 15:39
4/11 Oliver38 válasza:
ennyiért F-astra valami megkímélt ami nem rohad.
5/11 A kérdező kommentje:
Az nem tetszik.
2018. júl. 11. 19:07
7/11 A kérdező kommentje:
Azok szarok.
2018. júl. 11. 19:41
8/11 anonim válasza:
250 000ft-ért.
KOmbi autót.
Meg jól is menjen.
Ennyiért örülj, ha megáll egy helyben, meg nem esik szét darabokra, mikor becsapod az ajtót!
Átírás?
Biztosítás?
Szervíz?
9/11 anonim válasza:
Amúgy a kérdező tényleg teljesen idióta a szar alfa az jó neki a bmw-re meg azt mondja,hogy szar hát szerintem ennek kocsi se kell vegyen kétszáz forintért egy jó vastag kötelet és kösse fel magát,az ilyen született idiótáknak nem való az élet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!