Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért látni ennyi Ford Focus...

Miért látni ennyi Ford Focus RS-t?

Figyelt kérdés
Minden nap látok 1-2t, viszont más hasonló kategóriájú autókat pl: Fiesta RS, Polo és Golf GTI, Vauxhal Astra és Corsa VXR stb meg nem. Miért ennyi népszerű a Focus RS az "utcai-sport" autók között?

2018. júl. 12. 21:01
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

10-es! Nyilván fontos a kocsi súlya, ha könnyű, akkor kevesebb lóerő is elég, és kevesebb lóerő is adhat olyan élményt egy könnyű autóban, mint egy nagyobb, nehezebb tömegűben a 170. De azért ne akard már megmagyarázni, hogy egy 70 lovas, teljesen sztandard utcai autó is adhat olyan élményt mint egy 170 lovas hathengeres, aminek ha odlépsz, hátranyom az ülésbe. Mert eredetileg ez a vita tárgya. A kupás astra meg nem sima utcai autó, hanem egy versenyzésre átalakított, amiben szerintem inkább a versenyzés,a verseny-autó érzet, és az átalakítások adják az élményt, nem pedig a 100 lóerős teljesítmény.

[link]

A cikk írója sem a azért magasztalja.

A cikkben sem a kocsi teljesítménye miatt

2018. júl. 14. 00:01
 12/12 anonim ***** válasza:
kérdező, te egy 2.2-es BMW ről beszélsz? Azért abban sincs az az ülésbe passzírozó erő. Abban igazad van és talán írtam is, hogy 0-100 meg lámpától gyorsulásban nem a kupás Astra a nyerő. De számomra nem is ez az üzemmód, ami egy autót élvezetessé tesz. Egyenesen menni a hülye is tud. A nehéz BMW igazán a pályaversenyeken tud valamit hozni, de rendes autósportban nem. Nekem pedig ez a véleményem.
2018. júl. 15. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!