Ha erzem a talpamon a pedal remegeset kuplungolas kozben, akkor az kinyomocsapagy vagy lendkerek?
Figyelt kérdés
A kuplung nem csuszik, de sokszor nehezen veszi az 1-2-t es a hatramenetet, mintha nem emelne ki rendesen a kuplung. Mi mehetett el benne? Sima kuplungszett csere, vagy meg a lendkereket (egytomegu) is csereltessem?2018. júl. 11. 08:43
1/4 A kérdező kommentje:
Egyebkent nem a pedal remegeset erzem hanem a pedalon keresztul egy kis rezonanciat.
2018. júl. 11. 08:45
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, de ez engem is érdekelne.
Ha nagyon finoman emelem a pedált és direkt figyelek rá, a fogáspontotn én is érzek egy kis vibrációt. Nekem mondjuk mindig is ilyen volt, más hibajelenségem nincs.
4/4 anonim válasza:
Szerkezet,tárcsa,lendkerék egyenetlen kopása okozza.Ezt csak cserével,vagy felszabályozással lehet orvosolni.
A csere jobb megoldás,de valamivel drágább.
Ezzel azért még sokat elmegy minden más hiba nélkül.
Akkor azért már érdemes cserélni őket,mikor már állóhelyzetből nem lehet elindulni rángatás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!