Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit vennétek iniább? Ford...

Mit vennétek iniább? Ford Mondeo Mk3, vagy Chevrolet Lacetti?

Figyelt kérdés
2018. júl. 8. 12:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"viszont az 1.8-as benzin felejtős, nem valami megbízható motor."

ez hülyeség, nekem 1.8 van nincs vele semmi probléma, ezt már több helyen olvastam, szerintem olyanok írják akik nagy műszaki zsenik... vagy akiknek életükben sosem volt...

gondolom valakinél rángatott ,vagy nem indult, vagy neki állt zabálni, és egyből szar a motor, de azt senki sem tudja megindokolni hogy miért szar.., az a baj hogy a többség tisztában sincs egy motor

alapvető működésével,működtetésével, PL: attól még nem szar a motor ha meghalt a főtengely jeladó, és nem küld jelet annak a fránya ecu-nak, hogy ugyanmá dobassá szikrát,annak a gyertyának.., ez csak egy alapvető hiba, de teljesen elég arra hogy az átlagfelhasználót kikészítse, és szar a motor szindrómába tegye.

egyébként bőven van hozzá alkatrész, elejétől a végéig,aljától a tetejéig, nem szalon kocsikról beszélünk , hanem 10 év feletti használtautókról, amikkel bármikor bármi megtörténhetett, lehet zsákba macska, lehet nem.. amúgy tágas, lehet bele pakolni, lágy a futóműve ezért szeret picit billegni, nem egy AUDI RS5 nem kell tőle csodákat várni, szerintem az egyetlen hátránya hogy rövid a váltója, és 100-nál már 3-ezret pörög 5-ben, ez ugye sok mindenre kihat amit a szíjak hajtanak, mondjuk szervó szivattyú, klíma kompresszor, olaj pumpa,vízpumpa.. és akkor még nem beszéltem a 130+ autópálya tempóról.. jó is meg nem is, az enyém még bírja.. 147 ezer Km-el.

2018. júl. 14. 22:46
 12/13 anonim ***** válasza:

"ez hülyeség, nekem 1.8 van nincs vele semmi probléma, ezt már több helyen olvastam, szerintem olyanok írják akik nagy műszaki zsenik... vagy akiknek életükben sosem volt..."

Igazad van, nekem nem volt soha 1.8-as, de az tény, hogy egyáltalán nem egy megbízható és jó motor, van tőle rosszabb, ne érts félre, csak nem Lacettiben. Ezt nem én mondom, hanem olyanok, akik nem egyszer javítottak már 1.8-as Lacettit (több mint 10 éve javítják ezeket), ők meg szerintem egy kicsit jobban értenek hozzá, mint te.

2018. júl. 15. 12:23
 13/13 anonim válasza:
egyértelműen lacetti :) mondeok szeretnek rohadni, dizel motorjuk elég halott benzinbe nem ismerem, 2. lacettit nyúzom és azért a 3. mert az első 2 sedan volt az első 1.4 nekem gyengusz volt, a másik sedan 1.6 azzal megvoltam elégedve, de mindig is az 5 ajtósak tetszettek ezért vettem 1.6 5 ajtósat és megvagyok vele elégedve, akinek van azok szeretik az 1.4 általába olyan 9-10 körül fogyaszt kicsi a motor a kasztnihoz az 1.6 olyan 7 körül eszeget nekem pedig szoktam nyomni is belül kényelmes nekem tetszik mindig pöccre indult sose hagyott még cserbe egyik se bátran merem ajánlani :)
2018. júl. 22. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!