Chevrolet Lacetti vélemények? Egy 2004-est néztem ki.
Figyelt kérdés
2018. máj. 23. 21:07
1/5 anonim válasza:
Megbízható átlagautó, semmi baj nincs vele.
2/5 anonim válasza:
Teljesen jó, nekem 1.4-es 5 ajtós van. A váltó hosszú úton jár, de a fokozatokat könnyű megtalálni vele, valamint megbízható. Ha szeretsz lendületesebben vezetni, vagy sedan, esetleg kombit keresel, akkor 1.6-os motorral vedd, mert jóval jobban viszi a bódét, mint az 1.4, és cserébe kb ugyan annyit fogyaszt. Az 1.4 és az 1.6-os motor régebbi, de nagyon jó konstrukció, nem nagyon szokott semmi baja lenni. Az 1.8 viszont nem a legjobb, úgyhogy én azt kerülném. Korrózió nem jellemző rá, kivéve egy helyen. A vízelvezetőkre kell figyelni, mert ha el van dugulva, akkor be tud folyni a küszöbbe, és ott viszont belülről szépen el tudja rohasztani. Belső anyagok minősége elmegy, van benne puha és kopogós műanyag is (nem egy Merci na... :) ), cserébe nem nagyon látni rajta az öregedés jeleit.
3/5 A kérdező kommentje:
Milyen áron lehet jót venni?
2018. máj. 24. 11:43
4/5 anonim válasza:
A kínálat közepétől, tehát kb. 800000 Ft-tól.
5/5 A kérdező kommentje:
Én olyan 400 at szánnék rá.
2018. máj. 24. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!