Mi az igazság a kamionozással kapcsolatban? (Lent)
Nem tudom mi lesz még velem a jövőben. Elvégzem-e sikeresen az egyetemet, lesz-e diplomám, lesz-e valami kicsivel jobb munkahelyem, ahol nem egy szalagmunkás leszek. Minden teljesen kétséges. Egész életemben tanultam, még középiskola végén is a legjobb három tanulóban benne voltam csak, hogy vigyem valamire. Most azonban az egyetemen már nem megy úgy ahogy eddig.
Jól mondják, hogy az élethez azért kell szerencse is, hogy jól alakuljon minden.
Az autókat, kamionokat mindig is szerettem, jogsim is van már lassan két éve (most vagyok 20). Arra gondoltam, hogy ha minden kötél szakad akkor azt választom, nem akarok már fiatalon megrohadni egy gyárba.
A családom többnyire ellenzi a kamionozást merthogy kevés a fizetés, soha nem vagyok itthon, veszélyes.
Ismerek több fiatal srácot, akik kamionsofőrök, és egyáltalán nem tűnnek csüggedt, magukba roskadt, életunt embereknek, sőt. Mindegyik jó kocsival jár, él és virul, és látszik rajtuk, hogy jól megy nekik az élet. Ismerek olyat is, aki kisebb főnök volt egy gyárba (ami számomra tökéletes munkahely volna) mégis elment kamionozni úgy is, hogy családja van. Nekem feleségem nem hinném, hogy lesz, nem lenne az, hogy itthon marad egyedül és tönkremegy a házasságunk.
Öntsünk hát tiszta vizet a pohárba, mi a valóság ezzel kapcsolatban?
Jobban jâsz ha tanulsz, mert a kamionozás nem Neked való, hamá ennyitől rottyon vagy.
Bámennyire is.eladja magát sok kamionos, azért az egyedülletet nemmi denki viseli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!