Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi a4 b6 2001-es 2.5Tdi v6...

Audi a4 b6 2001-es 2.5Tdi v6 132kw 180-an lovas adódot egy gond csepeg az olajam mi lehet ez? Gayankodtam az olaj szimeringre az olaj teknő tömitésre is mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok? Ha valakinek van iLyen audi ilyen tipusu motorval mik a leg háklisabb alkatrésze? Amiket cserélni szoktak benne
2018. júl. 6. 00:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Ennek a kérdésnek így semmi értelme, nem is tudom mit vártál tőle...

Ki kell menni, be kell nézni a motortérbe és meglesz honnan csöpög. Ilyen öreg autónál bárhonnan jöhet.

2018. júl. 6. 07:13
 2/3 D. Brasco ***** válasza:

Egy ilyen ostoba kérdésre őszintén milyen választ vársz?

Tudom hihetetlen de ha felnyitod a motorhaztetőt vagy aláfekszel es hasznalod a szemed még csodák is történhetnek.....pl hogy megtalalod a helyet ahonnan jön az olaj!

2018. júl. 6. 08:02
 3/3 Bobbiw válasza:

Szerintem elég erősek a válaszok... :)

Nekem azt mondta egy kedves szerelő ismerősöm, a v6tédéi-kre általánosságban:... "szar, okádja magából az olajat"

A kérdésedre véleményem szerint. -Honnan? -Bárhonnan!

Miért? Mert nem 10+ évre tervezték és nem egy kiforrott konstrukció (gondolom én)+ sokszáz, akárhány ezer km után ez lesz vele. Túlmelegedhet, elérnek benne az alkotó elemek. Tömítések, gyűrűk, minden.Ha meg akarod tartani, fogadd el, hogy egy 10+ éves diesel csöpög, folyatja magát. :) Vagy ahogy pénztárcád időd engedi, szépen felújíttathatod minden tömétését és szükséges cserélendő alkatrészét ! újra cserélteted.

2018. júl. 6. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!