Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szoktatok csak úgy kocsikázni?

Muscleman666 kérdése:

Szoktatok csak úgy kocsikázni?

Figyelt kérdés
Kikapcsolódás képpen feszültség levezetés képpen?

2018. júl. 4. 19:44
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Eddig se nyirtam ki senkit a másik ésszel csinálok mindent! A harmadik c corsa után ez egy ferrari
2018. júl. 4. 22:04
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Ja értem, ha eddig nem történt baj, ezután sem fog. Ha valakit 30 évig nem üt el egy száguldozó állat, akkor azután sem fogja. Ésszel száguldozni :D Jó nagyon, majd ésszel kifut eléd egy gyerek, egy kivilágítatlan biciklis stb. Jó is a száguldozás :) Az ilyen kis taknyos majdnem 30 éves mamakedvencei a legrosszabbak.
2018. júl. 4. 22:09
 13/22 anonim ***** válasza:
64%
Nem egészen értem 9-est minek kellett lepontozni.
2018. júl. 4. 23:09
 14/22 A kérdező kommentje:
Aki nemszàlguldozik szis elüthet barkit aki nemfigyel az kimegy a lassú elé is a gyors elé is a szálguldozast meg nem lakott területen belül értem.
2018. júl. 4. 23:54
 15/22 A kérdező kommentje:
Úgybirom aki itt osztja az észt azse tudja kiről a másik nemis ez volt a kérdés ha unatkozol és kötekedni akarsz keresd a gypsiket
2018. júl. 4. 23:58
 16/22 anonim ***** válasza:
Erre tartok egy E46 M3-at, igazából alig megy bele évi 2000km, de az igazán élvezetes 2000km. :)
2018. júl. 5. 00:48
 17/22 anonim ***** válasza:
65%
2014 óta van jogsim és azóta mindennap vezetek céltalanul, mert szükségét érzem a napom végén. Jó érzés gurulni, váltani, forgalomba lenni. Valamivel több, mint fél éve van egy bmw cabrióm, így most nyáron ez hatványozódik. :)
2018. júl. 5. 02:46
 18/22 anonim ***** válasza:
83%

Szokott a fene.

Úgy utálok kimenni a forgalomba, hogy el nem lehet mondani.

Egy olcsó, nagyon takarékos autóm van, és kb mindenki nekem akarja megmutatni, milyen fsza gyerek, meg milyen szuper autója van.

Kb leszarom, kinek milyen van, azt viszont nem, hogy a lassan csillagos égbe mászó üzemanyagárak miatt mennyiért megyek egy hónapban.

Ezt az autóm januárban vettem, azóta 38 ezer km-t tettem bele...

2018. júl. 5. 02:56
 19/22 anonim ***** válasza:
75%
Érdekes, hogy sokan írják itt, hogy csak a BMW M3-al, meg mittudomén milyen autóval szeretnek kocsikázni... Érdekes, én ha úgy van, kimegyek az 1.2-es Renaultval is szívesen csak úgy menni, mert szeretek vezetni, és azt is jó vezetni, miért ne lenne jó?
2018. júl. 5. 10:52
 20/22 anonim ***** válasza:
Kabrióval igen, kisteherrel nem.
2018. júl. 6. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!