Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » ETZ 150 Fogyasztás. Szerintete...

ETZ 150 Fogyasztás. Szerintetek is sok?

Figyelt kérdés
Nézegettem az ETZm fogyasztását és akárhogy mértem 6-6.5 literre jött ki. Szétszedtem a karburátort, minden fúvóka gyári értékű volt. Egy picit a benzin szint magas volt de ezt beállítottam most már a jelölésig ér. A súbertű felülről a második helyen volt ezt átraktam legfelülre. Így már lement a fogyasztás 5 literre. Megnéztem a légszűrőt is megmondom őszintén nem tudom, hogy kell kinéznie. Kompresszorral kicsit átfújtam. De ugyan úgy maradt a 5-5.5 literes fogyasztás. Egyébként a teljesítményével nincs baj. 90-et kényelmes tartja két személlyel is. 100-at is megy de tovább nem próbáltam. A gyertya (ngk 8) őzbarnás. Mivel lehetne még jobban csökkenteni a fogyasztás? Esetleg egy jobban hozzáértő jobban betudná állítani a karburátort? Vagy teljesen máshol van a hiba?

2018. júl. 4. 15:07
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok segítséget. Légszűrő cserével, a karburátor kitisztításával és új úszóval sikerült levinni a fogyasztást 4 literre.

Az utolsó hozzászólónak: Nincs napi használatban a gép, egy GS 500 mellett időnként előveszem.

2019. máj. 20. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!