'B' kategoriás jogsihoz kell-e elsősegély tanfolyamot végezni, ha megvan a Szociális gondozó és ápoló végzettség?
Figyelt kérdés
2018. júl. 4. 13:24
1/6 anonim válasza:
Aha, s megtanultad ott a baleseti elsősegélynyújtás fortélyait?
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, persze! Hiszen (közlekedési) baleset mindenkit érhet és a szociális képzés is ad általános egészségügyi ismereteket.
Azért tettem fel a kérdést, mert hogy egy laikus sokkal kevesebb eü. ismerettel fog rendelkezni az elsősegély nyújtás telén is az egyszerű tanfolyammal jogsi szerzés előtt, mint akinek már van valamilyen eü. vagy akárcsak szociális végzettsége. Ha nem fogadnák el a szociális végzettséget, akkor nem értem milyen logika szerint nem.
2018. júl. 4. 13:38
3/6 anonim válasza:
Természetesen kell, kivéve, ha a Vöröskereszt által kiadott kis kártyával rendelkezel :)
4/6 A kérdező kommentje:
De lehet hogy elég csak vizsgázni? Nem kell a tanfolyam.
2018. júl. 4. 15:28
5/6 anonim válasza:
Közúti elsősegély vizsgára tanfolyam nélkül is azonnal jelentkezhetsz.
6/6 anonim válasza:
Énis úgy tettem le a vizsgát, hogy nem jártam tanfolyamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!