Szoktál inteni a márka/típus társaknak?
Figyelt kérdés
A kérdés a motorosoknak és az autósoknak is szól2010. jún. 17. 19:03
11/17 anonim válasza:
Mert meguntam, hogy integetek, és a sok suttyó baszik visszainteni. Nem a robogóval van bajom. (első voltam)
12/17 anonim válasza:
Első autómnál (Wartburg 1.3-as NÉGYÜTEMŰ) az összes wartburgos táramnak villogtam, integettem.
Második és jelenlegi autómnál (BMW E36) szintén villogok és intek az összes BMW-snek (ha tele van ilyen 500ft-os tescos tuningf*sokkal akkor nem)
13/17 anonim válasza:
Villamosvezetők "összeindexelnek" (egymás irányába) plusz még integetnek is minden más kollégának.
Kissé abszurd, amikor a Fogaskerekűből integetnek a 90-es buszosoknak, de így szokták meg.
14/17 anonim válasza:
Még ilyet, autós vagyok, ötféle kocsim volt már, de ilyesmi sosem jutott eszembe.
15/17 anonim válasza:
KIA cee'd-em van, mindig villogok, integetek ha valakit látok!
16/17 anonim válasza:
Úgy látszik, a KIA-soknál ez nagy hagyomány.
Nekünk SW-nk van, intünk ha lehet :-))
17/17 anonim válasza:
Nekem is SW-m van! :)
Irány a ceedclub.hu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!