Vettem egy autót és elvileg év végéig Pest megyében használhatom az autópályán is. Hogy tudom megnézni, hogy tényleg vettek e rá éves autópályadíjat?
Az ügyfélszolgálaton tudod megkérdezni.
Amúgy én vennék egy másikat, 5000 Ft, és ki tudja mikor jut eszébe átíratnia a matricát a régi tulajnak.
ha eszébe jut, ha nem, nem tudja utólag átiratni
ha az eladás pillanatában van rajta, akkor nem kell aggódni
Miért ne tudná?
Felmutatja az adásvételit meg a matricáról számlát, befizeti a kezelési költséget és már át is van írva.
#3 +1
Kb 1000Ft körüli pénzért átirják és attól a pillattól már használható is az új kocsival.
Igen, bármilyen matricát át lehet íratni adásvételivel és új forgalmival.
Ezer párszáz forint a díja.
SZóval nem érdemes hazardírozni, hogy mikor íratja át.
nem írják át
az átíráshoz be kell mutatni mind a két autó érvényes forgalmi engedélyét ami ugyan arra a névre szól
ha te eladtad a verdát és a forgalmit áadtad a vevőnek, hogy írnák át a matricát?
Dehogyis!
Kb 2 hete íratta át a kolléga a céges autó éves pályamatricáját. Csak az adásvételi, meg az új forgalmi kellett hozzá. (én kérdeztem meg telefonon, mit kell vinnie, és minden matricánál ez az eljárás)
Hogy lehetne vinni a régi forgalmit, ha azért íratja át valaki, mert eladta a kocsit??? Ne írjatok már hülyeséget!!!
Leszarom, hogy át lehet vagy nem lehet átíratni!!
Nem ez volt a kérdésem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!