Maxika89 kérdése:
Suzuki sx4-be (1.5 benzin) szeretnék klímát tetetni csak jó lenne tudni kb mennyiért lehetséges?
Figyelt kérdés
Sokan biztos azt mondjátok hogy nem éri meg és adjam el vegyek klímásat, viszont én nem szeretném mert újonnan vettem az autót annó és tudom hogy megbízható mert foglalkozok vele. Kitudja milyen állapotút tudok venni mert nem tudhatja az ember hogy használták stb stb.2018. júl. 2. 22:44
1/2 anonim válasza:
Szia! Ha alapból van neki csinálva 'hely', és csak be kell kötni /ami nem valószínű/, akkor olyan 150-ből megúsznád, munkadíjjal együtt, használtat véve. Ha nem, nincs az a szerelő, aki nekiáll ilyen 'cigány' munkának, mert nem kis cumi... Ha netán mégis találsz mazoista hajlamút, akkor pedig olyan félmillió Ft, mivel fúrni - faragni kell az egészet, ugyanis gyárilag nem úgy csinálták meg műszerfalat, járatokat...
2/2 anonim válasza:
#1 Nincs az az állat aki 150e ért megcsinálja alkatrészekkel együtt.
Alsó hangon egy fél milliót számolj rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!