Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy BMW E60 520d-m....

Van egy BMW E60 520d-m. Megérné cserélni?

Figyelt kérdés
Egy opel corsa d, 5 ajtós 1.2 benzin 2008-as évjáratra, 156.000 kilometerrel. A BMW-m 2004-es 319.000 km el, 6 os kézi váltóval, kettőstömegű lendítőkerék hibával, és némi esztétikai hibával. Próbaltam az opelt, nyilván nem egy e60, kis autó, de el tudnék járni vele, nem kényelmetlen. A baráti, munkahelyi körömbe mindenki mást mond. Vélemények?

2018. júl. 1. 20:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sajnállak, pedig csak egy jó szerelő kellett volna. Ismerősi körben nem egy hasonló BMW van, amik 250+ ezerrel is szépen muzsikálnak, igaz, az övüké új vagy 2-5 éves koruktól megvan.
2018. júl. 2. 22:48
 12/12 anonim ***** válasza:
Nézd csak meg utolsó, az övében is már 320.000 km van. Végülis megértem, 15 éves autó már, ráadásul 4 hengeres dízel, nem is egy erőgép. Csak nekem például most rosszul esne, ha az A6-osból át kéne üljek egy Corsába. Persze ettől még a Corsa is nagyon jó kis autó.
2018. júl. 3. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!