Honda cr 250 99 full felújitott 350ezerbe van csak endurózásra használom szerintetek megérné egy 250 4t vagy egy 450 4t cross-ra cserélni?
Figyelt kérdés
Sokan aztmondták hülye vagyok ennyi ráköltés után elpasszolni, szerintetek?2015. máj. 12. 19:04
1/2 anonim válasza:
Nem vagy hülye hisz ki akarsz próbálni más motort is és nyilván nem vet fel a pénz annyira hogy a CR mellé vegyél valamit. Ha tényleg fel van újítva minden lényeges dolog rajta akkor megkérheted az árát a motornak bátran, de nem fog visszajönni az a pénz amit rá költöttél. 250 4T re ne cseréld mert az nem tud annyit mint a 2T, egy 450 viszont lehet alternatíva, ha nem ragaszkodsz a 2T nyújtotta speciális élményekhez. Csak azzal számolj hogy nem feltétlen tudsz rövid időn belül egy szintén jó karban lévő gépsárkányt kifogni, így arra is kell majd költened hogy nyugodt szívvel szaggathasd a talajt.
2/2 anonim válasza:
Hát na ne haragudj, de osztom a véleményüket.
Nekem is CR 250-em van, ha 350 ezret ráköltenék, űrhajó lenne, nem cserélném le semmire, pláne nem egy 250 4T-re, ami sokkal gyengébb.
Na de a te dolgod, én eladás előtt legalább beleraknék még 40-50 órát, vagyis kihasználnám. És mint irtad, csak endurózol, úgyhogy ne megint crosst vegyél, hanem egy jó erős endurót, sokkal jobb lesz és rendszámod is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!