Honnan tudom hány mm átmérőjű sportlégszűrő kell a motoromhoz?
Van egy Piaggio Typhoon-om és sportlégszűrőt akarok rá venni. Csak Úgy tudom megnézni hogy leszedem a sima légszűrőt ami most van feltéve?
Pontosan hogyan kell megmérni mekkora kell?
FONTOS LENNE!
köszi
Mondjuk megnézed mekkora illik rá.
Egyébként hiába veszel rá..
A robogós fajtád gondolom csak megvenni tudná, de annyi eszed nem lenne hogy olajozd is és a por szétkarcolná a hengeredet
2. vagyok
A sok éves tapasztalat nekem azt mutatja a ropbogósok csak megveszik, de nem szervizelik. TISZTELET A KIVÉTELNEK.
Nem mint ismerősöm megvette 0 kilométeresen a 4T robogót aztán bemelegítés meg semmi nélkül azonnan ment fel az erdőbe.
Szerintetek mi maradt a motorból?
300 km-nél meghalt
Megvettem tropa állapotba. és elég sokat dolgoztam rajt mire működőképes állapotba hoztam.Ez nem egy simson amit 5 perc alatt szétkapok meg megszerelem. Szerintem BÉKE :D
OKÉS. Nem vagyok egy szar robogós köcsög.
Normálisan bejárattam...a teljes motorikus felújítás után. Csak életemben nem szórakoztam a kicseszett légszűrővel.
Az volt az eredeti kérdés igazából hogy ennek a motornak milyen a szabványa KÖBÖ XD
Jólvan akkor bocs, csak mondom a tapsztalat.
Hát szerintem próbáld meg lemérni zollstockal, vagy tolómérővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!