Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volkswagen polo 6n2 1.4 16V....

Szandra940505 kérdése:

Volkswagen polo 6n2 1.4 16V. Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Remélem tudtok nekem valami féle támpontot adni. Lenne egy 2001es vw Polom 6n2 1.4 16v AUA motorkoddal. Tudom igen nem jo konstrukcio, ha tudtam volna nem mellette dontok. Szoval, ha be melegszik a kocsi , 1 esben el akarok indulni le dadog teljesen es le is all. Na a fordulat. Uj kuplung egr szelep kitakaritva , lambda szonda kimerve tokeletes.. cartel cso es szuro cserelve.. eszre vettem, hogy amikor el akarok indulni es ugye dadog .. szoval nyomom a gazpedalt es majd mikor benyomtam 5-6 cmterre akkor veszi a lapot es kezd bogni.. mar regen leveszem a labam a pedalrol es meg mindig bog a motor, Ahogy engedem a kuplungot ugye nyomom a gazt es nem talalkozik a ketto igy akkora gazzal kell indulnom, hogy az mar nagyon cinkes. Ja es gazpedal jelado is ki lett merve.. lett ra 1.6 os progi is ra rakva. Alapjarat tokeletes. Egy halom szerelot korbe jartam senki nem tud segiteni az elektronikasom 1 ev utan mar feladta. Ja es olyan lassu mint egy malas szamar nem akarja venni a gazt rendesen. Remelem valaki talalozott mar ilyennel. Koszonom Dragak ha tudtok segiteni.

2018. jún. 26. 19:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!