Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akinek volt már esetleg Audi...

Akinek volt már esetleg Audi a 8-as autója, a w12-es motorral, pontosabban a d2-es kiadásra gondolok. Kb mennyit fogyasztott városban? Az automatára gondolok.

Figyelt kérdés
2018. jún. 24. 22:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ember, te most trollkodsz? :))

Amúgy is körülbelül bármilyen Ferrarit hamarabb megveszel, mint egy D2-es W12-es A8-ast, olyan ritka ez a modell, ezzel a motorral. Viszont nekem volt a sokkal gyakoribb 4.2-es V8 benzinmotorral. Autópályán 110 tempomat, na akkor evett 9-10 liter között :D De az is csak próba volt, nem azért vettem 300 lovas autót, hogy 110-el menjek. Városban átlagos forgalomban 16-18 liter. Ja, automata volt.

2018. jún. 25. 09:10
 12/15 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam, hogy esetleg németországból hozatnék, keresnék...ott lehet sűrűbben fordulnak elő ehhez hasonlo csodák. Bár ez a fogyasztás elrettentő...nagyon tetszik a D2 formavilága...nekem sokkal szebbnek tűnnek mint a D3-asok...vagy a 4-esek....de mondjuk a tdi-vel is kiegyeznék.

Egyébként köszönöm a válaszokat.

2018. jún. 25. 16:04
 13/15 anonim ***** válasza:

Múltkor még a hahu-n is láttam egy W12-est, de ettől függetlenül még nagyon ritkák.

Ja és nem is érdemes 6.0-át venni, egyrészt mert problémás a 12 henger miatt (melegszik), a váltót ropogtatja a hatalmas erő, ilyesmi. Ráadásul az Audinak ez volt az első 12 hengerese, ők itt még tanulták a szakmát. Sokkal okosabb választás a 4.2 V8, bőven elég az ereje mindenre, a hangja is szép, és sokkal olcsóbb a W12-estől. Persze az is fontos, hogy mindenképp a drágábbakat vedd, azok jobb állapotúak, mert van 1000 euróért is A8-as, de az annyit sem ér.

A dízelnél itt csak a 2.5 TDI van, később 3.3 TDI V8 is. A 2.5 TDI egy rossz konstrukció, ráadásul gyenge is egy ekkora autóba. A 3.3 TDI egy igencsak érdekes szerkezet, a 2.5-höz hozzácsaptak még 2 hengert, így lett V8. Ebből kifolyólag ez sem a legjobb motorja az Audinak. Benzinest kell venni.

Egyébként biztos kell neked ilyen autó? :D

2018. jún. 25. 16:14
 14/15 A kérdező kommentje:

Uhh....köszönöm a felvilágosítást.

Hmm....nagyon tetszik...de gondolokodom még a e Mercedeszeken is. Pl a másik befutó a 98-es e Merci. Első autó lesz amúgy.

2018. jún. 25. 18:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Mindenképpen csak ilyet vegyél, szerintem csak a Mercedes, 7 és BMW meg Audi a8 as között gondolkozz, minimum 300les motorral, az kell egy kezdő vezetőnek, meg az is jó ha rakoltheted minden pénzed, így majd nem kell olyanokom gondolkozni, hogy hol nyaralni, vagy hogy milyen programot csinálj a hétvégén, ha és mindenképpen nemetbü behozottár vegyél, az a biznisz, az áron felül még legyen kb 2 millad, a javításokra, meg majd később a benzinen felül kb havi 60-80 ad, de nagyobbnak fog tűnni a kuki, az a fontos
2018. jún. 25. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!