Audi a8 vélemények?
Figyelt kérdés
Audi a8 4.2 v8 qattro 1996 pontosabban vélemények tapasztalatok jók rosszak minden érdelelne megbízható?2018. jún. 20. 21:26
1/14 anonim válasza:
Ilyen autót már nem szabad venni ennyi idősen.
2/14 anonim válasza:
Korban van, férjhez lehet adni.
4/14 anonim válasza:
Ha ilyen 50 000km-t futott patent autó azt nem tudod megfizetni. A többi meg szopóroller. :D
5/14 anonim válasza:
Ha van évente még 1x az autó ára a zsebedben fenntartani a rengeteg meghibásodásra, hajrá.
6/14 anonim válasza:
ha van mellé egy "rendes" autód, ez meg csak egy hobby autó, amit ritkán használsz, és ténleg csak néha mész vele, akkor annak jó lehet rendesen felújítva (de akkor a vételár mellet szánj rá még kb 2-3 millát), napi használatra már nem való egy ilyen autó
7/14 anonim válasza:
Több mint 20 éves prémiumautó, abból is anno a felsőkategóriában helyet foglaló.... Itt a fogyasztás a legkevesebb gond lesz. Nem a semmiért rohad rengeteg régi nagymotoros prémiumautó a kereskedésekben, vagy sok helyen már be sem számítjk, mert tudják, hogy értelmes ember nem veszi meg. Akinek a fenntartása meg nem okozna gondot, annak esélyes, hogy van pénze egy újra, és akkor inkább azt veszi, mint egy 20 évest.
8/14 anonim válasza:
Nekem is az van ez az elso kocsim,2015-ben vettem 599 ezerért nem szoktak vele bajok lenni(mondjuk nem is megyek vele sokat),eddig csak elektromos gondom jöttek elő,de könnyen lehetett őket orvosolni meg egyszer a szervó szarakodott,de ennyi,ajánlani tudom ezt a tipust,nekem abszolut bejött,arra meg ne halgass aki még nem próbálta az nem tudja milyen...
9/14 anonim válasza:
Neked szerencséd volt, az nem azt jelenti, hogy másnak is az lesz, és egy komolyabb hiba akkor is nagy összeget fog jelenteni ha idős autó.
Arról nem beszélve, hogy ha már márkán belül maradunk egy 10-15 évvel fiatalabb A4-A6 szintén hozza már ezt kényelemben, és mellé még olcsóbban is fenntartható.
10/14 anonim válasza:
#8-as válaszoló vagyok,most egy kicsit körülnéztem és azt kell mondjam,hogy ezt a kocsit már ne vedd meg,mert iszonyúan felment az ára,ez a kocsi nem ér nyolc kilencszáz ezret,ez annyit ér amennyiért én is vettem annak idején öt-max hatszáz ezer forintot,talán ha találsz valami alkalmi vételt akkor továbbra is ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!