Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi a8 vélemények?

Audi a8 vélemények?

Figyelt kérdés
Audi a8 4.2 v8 qattro 1996 pontosabban vélemények tapasztalatok jók rosszak minden érdelelne megbízható?
2018. jún. 20. 21:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hétvégi autónak pár millával a zsebben az esetleges javításokra kiváló, amennyiben szépen restaurált.

Napi használatra kizárva.

[link]

2018. jún. 21. 11:38
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok hasznos választ!

Hétvégi autóna szántam volna. Keresgélek még más tipusok között is esetleg ajánlatok hasonló kategóriàban:)

2018. jún. 21. 20:23
 13/14 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, valahol itt kezdődik a vállalható kategória:

www.autoscout24.ch/5578441

De ha maradunk ebben az érában: E38-at is kapsz már fél millió környékén is. Például nézd meg ezt:

[link]

Aztán hasonlítsd össze ezzel:

www.autoscout24.ch/5786134

Nem azt mondom, hogy végletekben lehet csak gondolkodni, de ezek mára már pénztemetők. Vagy veszel egy baromi drágát hobbyautónak, vigyázol rá és örömöd leled benne életed végéig, vagy veszel valami "olcsót" és ráköltöd a vételárát kétszer és e mellett jó eséllyel még szívsz is vele.

2018. jún. 21. 21:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem volt nem is olyan régen egy 1997-es, 4.2 V8. Imádtam, mechanikailag tökéletes volt, viszont a sok kis bizbasz benne állandóan figurázott, idegesítő volt. 2x azért ott is hagyott az út szélén apróságok miatt, de mozgásképtelen lett az autó. Próbáltam bebeszélni magamnak, hogy mit számít a fogyasztás, de aztán kiszámoltam, hogy a 80 ezer km alatt, amit belettem, a fogyasztáskülönbségből vehettem volna egy patika állapotú TDI Audit.... El is adtam, és vettem egy PDTDI A4-est :)
2018. jún. 21. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!