Centrálzáros B Corsaba hogyan tudok építeni távirányítós ajtónyitó rendszert? Mit kell vennem, és hogyan tudok belerakni?
Egy kozponti zár szettre lessz szükséged (nem kell hozzá motor ha mind működik)!
általába adnak hozzá egy rajzot hogy hogy kell bekötni!
Én is vakartam a fejem mikor az elsőt kötottem!
Igen felesleges olyan szettet veni amibe motor is van ha azok működnek!
Nálam úgy volt hogy egy vezeték ment a fázisra egy a 0 ra és egy a föld. Ha ez megvan akkor ven négy vezetéked a rajz alapján párosítani kell őket és egyik párt a nyitó póroshoz kötni másikat a záróhoz! Ha ezekkel megvagy akkor hozzá lehet kötni a fényszóróhoz hogy nyitáskor/záráskor villogjon! És a biztosítekot ha nincs a készlethez akkoz vegyél külön(300 ft) és iktasd be a pozitív zsinórhoz! Szóval igy tudod megoldani de kábel színeket meg csatlakozóka azért nem irók mert minden készüléknél/autónál elterhet, de ez és a készülék utmutató alapján biztos meg tudod csinálni! (Ha megakadtál néz meg egy videót róla én is úgy csináltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!