Távirányítós hősugárzó autóba? Szivargyújtós vagy az nélküli? Létezik ilyen?
Sose értettem ezt az ablak kaparást.
Vesszel egy ablaktísztót spriccelős flakon, majd téli szélvédő mosó, néhány spricc és kész.
Ugyanis a téli szélvédomosó pont erre van.
Az autó akku az indításra való, nem "munka akku". Nincs benne annyi töltés, hogy érdemben bemelegítse az autót.
Vannak korrekt 230V-os hálózatról, vagy az autó üzemanyagát használó álló helyzeti fűtések. Ezek pár 10 000 Ft-tól felfele kaphatóak. Egy alap elektromos set, ami a motort és az utasteret is kicsit előmelegíti 50 000 Ft körül indul. A felső határ a csillagos ég. A jó rendszerek (az autó üzemanyagát használók) 250-35 000 Ft körül indulnak. Ezekhez jön a beszerelés
Hát jó dolog ez is, de eddig mindig gondjaim voltak vele, zúzmarás lett tőle az egész ablak.
Fűtést jobban elviselném, leolvadna a jég, meg az autóban is jó meleg lenne.
Állófűtés nekem nem kell, ismerem őket.
De igazából nekem már az is jó lenne ha az ablakról egy kicsit leolvasztaná a jeget. Valami ilyesmi kéne!
Amire te gondolsz, az egy legalább 300 Wattos hősugárzó. 13 Voltos akkufeszültségnél ki lehet számolni az áramigényét.
230V nélkül csak kínlódás lesz.
Használj szélvédő takarót a zuzmara ellen!
Messze nem tökéletes, de az egyik legolcsóbb megoldás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!