BMW e60 vélemény?
Figyelt kérdés
Következő kocsinak ezt venném, kinek mi a véleménye róla? Elsősorban tulajdonosok véleményére lennék kíváncsi, melyik motorral milyen? Hányas évjárattól és melyik motorral érdemes venni?2018. jún. 22. 21:47
11/18 A kérdező kommentje:
*akkor egy F10-es megbízhatóbb lenne?
2018. jún. 22. 22:17
12/18 anonim válasza:
utcsó vagyok
próbálj előre gondolkodni és ne ugorj bele felesleges butaságokba
13/18 anonim válasza:
Még mindig kérdezem, pengézni akarsz vele? :D
14/18 anonim válasza:
hagynám a bmw-t inkább vennék egy középkategóriás autót.
15/18 anonim válasza:
Jó autó, főleg benzinesben érdemes venni, vagy esetleg a 30D dízellel. Sajnos azonban rendkivül negatív lett a megítélése, mint ahogy az az itteni válaszokból is kiderül.
16/18 anonim válasza:
Ha az árán felül van még rá 2-3 millád meg utána még egy havi 100-120 ezred, illetve nem okoz gondot a tankolása, akkor vedd meg
17/18 anonim válasza:
Nekem volt ilyenem öt-tíz éves koráig használtam tíz éves korában minden hónapban elromlott valami 150-200 ezres szar ugyhogy inkabb eladtam a g*cibe és vettem egy e65-öt...
18/18 anonim válasza:
A BMW prémium kategória, az E60 pedig márkán belül is egy felsőbb kategóriába tartozik. A fenntartási költsége is ennek megfelelő. Nyugodtan megveheted, de csak ha ez nem gond a számodra. 2.5 és 3 millió között van az, ami nem külföldről behozott, kilométermilliomos hulladék.
Egyébként a tipikus, proli "menőzik a használt BMW-vel, mert nincs újra pénze" hozzászólásokra ne figyelj oda. Had döglődjenek csak a rohadó F Astrájukban.
Én is BMW tulajdonos vagyok, nem olcsó dolog, de a prémiumot meg kell fizetni. Cserébe viszont tényleg érezni lehet a minőséget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!