Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem értek az autókhoz. Tudok...

Nem értek az autókhoz. Tudok vezetni, de úgy mélyebben nem értek hozzájuk, de nagyon érdekelne. Hol tudnék információt szerezni? Részletesebb magyarázat lent.

Figyelt kérdés
Tehát ha egy társaságban valaki megszólal, hogy Ford St, egyből tudják miről van szó. Vagy hogy pl v8as motor, meg 6,2 literes és a többi extra. Na ezek nekem mind semmit nem mondanak, de nagyon érdekelne. Mikből lehetne tanulni hogy én is megértsem mik vannak, azokban mi milyen stb..

#autó #autómechanika
2018. jún. 22. 10:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az "unalmas egy lexikonnal beszélgetni" dologról jut eszembe, hogy én néha emiatt, bizonyos társaságokban, inkább teszem a hülyét, mert bizonyos autókról már olyan sok részletes infót tudok, hogy én érzem gáznak, hogy vajon honnan tudom mindet... Ezért néha a többiekkel együtt csodálkozok azon, hogy milyen király is volt, hogy a VW Touaregben V12-es TDI motor volt, és nem vágom rá azonnal, hogy nem létezett ilyen, csak 5.0 V10 TDI, 2 db 2.5-ös blokkból összeragasztva :D Ez megtörtént eset.
2018. jún. 23. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!