Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgattyúsház szellőztető...

Forgattyúsház szellőztető szelep hiba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Adott egy 1.8t motor ami időközönként rángat, teljesen random. Ideiglenesen le volt dugózva a szívósorra a visszavezetés és úgy tűnt az alatt nem volt baja.

Már kicseréltem majdnem mindent a rendszerben kivéve a forgattyúsház szellőztető szelepet. Okozhatja esetleg az a problémát, hogy hibás a szelep és a szívósorba túl sok gázt vezet vissza a rendszer?

2018. jún. 21. 14:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Audi a4 1.8t motornal sokaig olyan problemam volt hogy ha a motor kezdett bemelegedni akkor az alapjarat elkezdett ingadozni. Kulfoldi forumon utana olvastam es a forgattyushaz szellozteto szelep csereje ami par szaz forint volt megoldotta ezt a problemat.
2018. jún. 21. 23:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Volt amikor nekem is rangatott. Szerintem a te autodba sem lehet egy nagy osszeg az a szelep. Egy probat megér.
2018. jún. 21. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!