Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw f30? Érdemes volna? Vagy e90?

Walk w1th mee kérdése:

Bmw f30? Érdemes volna? Vagy e90?

Figyelt kérdés
helló,lehet hogy elment az eszem,de nagyon zseniroz egy jó kis f30as 2012-13as, 2.0D vagy benzines motorral.:) mennyire kiforrott ez a modell? valakinek innen van esetleg? másik variáns ami még elérhetőbb is lenne e90 2.5es benzin . az ahogy néztem gyorsulási videókat bármelyik sebességből nagyot gyorsul,jó a hangja is.
2018. jún. 20. 22:02
 1/5 A kérdező kommentje:
Volt e46om 2évig de a végén majdnem 7ezer eurós autóban ültem,pedig én aztán meg adtam neki ami kell de folyton kibabrált velem valami.azon töprengtem hogy ezek mégis csak nem olyan öreg autók nem lehetnek kirohadva a világból,inkább hibamentesebben meglepetés nélkül mehetnek mint egy e46os széria...
2018. jún. 20. 22:04
 2/5 anonim ***** válasza:
63%

Bmw teso. Volt 4 a kezem alatt. Patikara megcsinaltam. A legaprobb csavarig szedszedtem es ami szar volt az csere. Tini korom ota epitek autokat. Valamikor meg enis oda meg vissza voltam a bomosokert, de idokozben rajottem hogy az osszes egy penztemeto. 2 fele van: sokszor van kis hibaja, vagy ritkan de akkor cseszett nagy.

Persze tudom en hogy ez a legtobb embert nem hatja meg, de en semmikepp nem ajanlom.

Ha valasztani kene akkor inkabb az e90 2.5 benzin.

2018. jún. 20. 22:22
 3/5 A kérdező kommentje:
ertem,rendben. tudom,minden ismerősom kinek azvan,nem e46 hanem újabb vagy ötösei elmondják apró hibák vagy nagyok,de nekem akkoris kell ,valahogy imádom őket... most w210 van,jó ezis elgurul de kell valami vadmellé:)
2018. jún. 20. 22:24
 4/5 anonim ***** válasza:

F30:

+jobb anyagminőség

+tágasabb

+újabb(magyarul kb mindenben jobb - régi(tényleg) autónál nem számít, de egy egész fiatalnál igen)

320d:

+alacsony fogyasztás

+jó 80-120-as gyorsulás(a valóságban az ilyenek számítanak)

-nem olyan sima, mint egy 320i

-a láncot cserélni kell(N47-es típushiba, asszem 2011 szempterberéig/októberéig a részecskeszűrővel is voltak problémák)

E90:

+sima motor(soros hathengeres)

+szép hang

+olcsóbb megvenni

-öregebb, gyakrabban fordulnak elő a hibák a kora miatt

-unalmasabb dizájn(szubjektív)

-a műszerfal nincsen a sofőr felé irányítva(ellenben az E60/E65 előtti, illetve E90 utáni BMW-kben)

-kevésbé biztonságos(ha elkerülhetetlen már a baleset)

Mindegyiknek vannak típushibái, néhány függ a motortól, illetve váltótól. Ha rákeresel az interneten, akkor csomó E90/F30 "buying guide"-ot fogsz találni.

2018. jún. 20. 23:49
 5/5 crudy ***** válasza:
W210 nem vad? Abbol volt 420as es a rozsdan kivul mas baja nem volt. F30 jo dolog de ha a merci gondolom dizel, akkor bmwbol mar inkabb benzin. Az legalabb nem gyullad ki, bar f30ra nem is jellemzo.
2018. jún. 20. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!