Bmw f30? Érdemes volna? Vagy e90?
Bmw teso. Volt 4 a kezem alatt. Patikara megcsinaltam. A legaprobb csavarig szedszedtem es ami szar volt az csere. Tini korom ota epitek autokat. Valamikor meg enis oda meg vissza voltam a bomosokert, de idokozben rajottem hogy az osszes egy penztemeto. 2 fele van: sokszor van kis hibaja, vagy ritkan de akkor cseszett nagy.
Persze tudom en hogy ez a legtobb embert nem hatja meg, de en semmikepp nem ajanlom.
Ha valasztani kene akkor inkabb az e90 2.5 benzin.
F30:
+jobb anyagminőség
+tágasabb
+újabb(magyarul kb mindenben jobb - régi(tényleg) autónál nem számít, de egy egész fiatalnál igen)
320d:
+alacsony fogyasztás
+jó 80-120-as gyorsulás(a valóságban az ilyenek számítanak)
-nem olyan sima, mint egy 320i
-a láncot cserélni kell(N47-es típushiba, asszem 2011 szempterberéig/októberéig a részecskeszűrővel is voltak problémák)
E90:
+sima motor(soros hathengeres)
+szép hang
+olcsóbb megvenni
-öregebb, gyakrabban fordulnak elő a hibák a kora miatt
-unalmasabb dizájn(szubjektív)
-a műszerfal nincsen a sofőr felé irányítva(ellenben az E60/E65 előtti, illetve E90 utáni BMW-kben)
-kevésbé biztonságos(ha elkerülhetetlen már a baleset)
Mindegyiknek vannak típushibái, néhány függ a motortól, illetve váltótól. Ha rákeresel az interneten, akkor csomó E90/F30 "buying guide"-ot fogsz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!