Golf 4 PDTDI 131 ló +chip?
Pontosan melyik hangot is szeretnéd erősíteni? Mert váltáskor inkább a lefújószelep pisszenése hallható, minsem a turbó füttye. Utóbbi inkább gyorsításkor hallható.
Csak a lefújó:
https://www.youtube.com/watch?v=Mztr_nwS2AI
Turbó és lefújó (az első kocsinál a videón pszfűűűűííí-psszit):
180.000 km-el tényleg "csilio kmes" (csilio? Oké)
Gyere el nézd meg de ha tényleg 180k km van benne megpuszilod a gumit rajta miután végig mentem vele egy ganédombon?:) köszi
Nekem ez az autó tetszik és ez is fog, hiába mondd akármit a sok irigy kutya aki itt éli ki magát. Ti vegyetek teslát,nekem ez Kell!:)
Normális válaszok köszi.
maximum te gondolod azt, hogy valaki irígykedik a lefingott 20 éves golfodra :D
az meg jó, ha hiszel a mesékben. azt mondjuk nem értem, hogy lehet az, hogy itt minden külföldről behozott autóban pont 160-180ezer km van...:D
pont azért mert a hülye magyar futásteljesítményre vásárolja az autót, és ha már 200e fölött van, akkor az már sok...de alatta még teljesen jó vétel.
persze azt nem értem, hogy valaki miért vesz akkor dízelt, ha 20 év alatt csak ennyit hajtott bele? XD ja, tényleg, nyugdíjas orvosé volt, aki csak a boltba járt el vele....:D
„De gustibus non est disputandum"
Semmi értelme a kérdezőt cseszegetni az autója miatt. Miért nem lehet elfogadni, hogy valakinek ez tetszik? De azt sem szabad leszólni, ha valakinek nem telik 10 millás új autóra. Ez is butaságra vall. Primitív emberek szokása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!