Golf 4 PDTDI 131 ló +chip?
Szerintem vedd fel pl. velük a kapcsolatot, és kérj tanácsot, vegyél turbót:
Tehát egy változó geometriájú turbó kell, és a kipufogót kell kiherélni.
Vannak ezzel kapcsolatos fórumok is.
Két utolsó köszi, végre egy normális válasz. Igen a kipufogóval van valami, csak szeretném tudni pontosan mi.
A lefujoszelep is ilyesmi hangot ad.
Elmész akármelyik kipufogóshoz és húzatsz a turbótól hátrafelé egy új rendszert, ami teljesen üres és nyitott. Akkor a változó geós turbó miatt rendesen fog sziszmákolni a kocsi.
A régi rendszert rakd el, műszakira tedd vissza.
Ha van valami lambda szonda ( vagy ez alapján vezérlés) azt ki programozni.
A környezetnek nem teszel jót, de eggyel több vagy kevesebb már ugyan mindegy.
De a dízelben nincs lefújó.
Nem bántásként írom, de annyira nem menő ez, hogy megérje szenvedni ezzel, és költeni rá. 2 hét után megunnád.
Inkább optikai tuningra költsd azt a pénzt, amit erre szánnál. Jó autók azok, jó a motorja is, ne tedd tönkre ezzel.
Normális válaszokat köszönöm.
A többiek pedig, ha szerinted két millió kell erre menj és feküdj lassan lefele, nagyon nem vagy képben csak te is szeretsz okoskodni a neten. Gondolom ide jársz hazudni , otthon már nem hisznek neked:D
Ja és hogy a zsebükből kiveszik a 6os golf árát? Lehet a gumit se tudnád megvenni rá már ne haragudj. Mint mondtam én azért vettem 4es golfot mert gyerekkorom óta ez az autó fogott meg és a fiam ram fog hasonlítani nem a kocsira mint nálatok, vagy a szomszédbácsira mert gondolom az asszony is nehezen visel el egy ilyen porát otthon:) szia
valóban nem kerül 2 millióba, az első válasz ott van...veszel egy olyan hangutánzó cuccot, és párezerből megsufnituningolhatod a milkás golfodat...XD
ismerjük amúgy ezt a "gyerekkori álmom" szöveget :D a ladások is ezt mondják, meg hogy "ez még autó vót meg van vezetési élmény, mer nincsen teleelektronikázva"...
egy se vallja be, hogy azért van ladám, mert erre futotta...:D ráragasztja az "apámtól a kettes átlagér" matricát, és akkor má tuning :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!