Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Golf 4 PDTDI 131 ló +chip?

Golf 4 PDTDI 131 ló +chip?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogyan tudnám megcsinálni hogy váltásnál vagy akár simán is hallatszodjon jobban a turbó? Sok autónál hallottan azt a bizonyos turbó hangot váltásnál és nagyon bejön. Mennyiből és hogy lehetne megoldani, illetve árt ez a kocsinak? Azon kívül hogy illegális.
2018. jún. 20. 19:45
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nem attól leszek nagyobb ember mert 10milliós autóval járók. Az emberség nem az autóba mutatkozik meg.. Ja és a gyereked se a bmwre fog hasonlítani ;) de menőzz csak legalább neten, ha ettől feláll nyugodtan, engem nem zavar, sőt jókat nevetek. Köszi:))
2018. jún. 20. 21:20
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vedd fel pl. velük a kapcsolatot, és kérj tanácsot, vegyél turbót:

[link]

Tehát egy változó geometriájú turbó kell, és a kipufogót kell kiherélni.

Vannak ezzel kapcsolatos fórumok is.

2018. jún. 20. 21:49
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha jol tudom a lefujo szelep adja a hangot. De én nem értek a gázolajos dolgokhoz. (Egy béjemvés)
2018. jún. 20. 21:50
 14/26 A kérdező kommentje:

Két utolsó köszi, végre egy normális válasz. Igen a kipufogóval van valami, csak szeretném tudni pontosan mi.

A lefujoszelep is ilyesmi hangot ad.

2018. jún. 20. 22:00
 15/26 walk w1th mee ***** válasza:
50%
neked csak a golf4 tetszik mert arra volt pénzed. ;) ne ugass már ide hogy igy megdolgoztál meg úgy . na és? mások itt zsebből kifizetnnének egy 5-6ost is na és akkor? ugyan menj már. volt1milliód autóra,oda még kell2 hogy úgy "elváltok és röfög a turbó". és szakértelem és folyamatos szervizelés meg nagy lovak stb kovácsolt motortérbenfax0mizék stb. ez nemigy müködik .
2018. jún. 20. 22:09
 16/26 walk w1th mee ***** válasza:
75%
ha neked ez a kérdés hogy "mennyiből és hogy" akkor légyszi ne égesd a smoke&charmosokat na meg az autós közösséget akik valóban jó autókat csinálnak,hagyd meg igy szerencsétlen autót ...
2018. jún. 20. 22:10
 17/26 anonim ***** válasza:
75%

Elmész akármelyik kipufogóshoz és húzatsz a turbótól hátrafelé egy új rendszert, ami teljesen üres és nyitott. Akkor a változó geós turbó miatt rendesen fog sziszmákolni a kocsi.

A régi rendszert rakd el, műszakira tedd vissza.

Ha van valami lambda szonda ( vagy ez alapján vezérlés) azt ki programozni.

A környezetnek nem teszel jót, de eggyel több vagy kevesebb már ugyan mindegy.

2018. jún. 20. 22:13
 18/26 anonim ***** válasza:

De a dízelben nincs lefújó.

Nem bántásként írom, de annyira nem menő ez, hogy megérje szenvedni ezzel, és költeni rá. 2 hét után megunnád.

Inkább optikai tuningra költsd azt a pénzt, amit erre szánnál. Jó autók azok, jó a motorja is, ne tedd tönkre ezzel.

2018. jún. 20. 22:51
 19/26 A kérdező kommentje:

Normális válaszokat köszönöm.

A többiek pedig, ha szerinted két millió kell erre menj és feküdj lassan lefele, nagyon nem vagy képben csak te is szeretsz okoskodni a neten. Gondolom ide jársz hazudni , otthon már nem hisznek neked:D

Ja és hogy a zsebükből kiveszik a 6os golf árát? Lehet a gumit se tudnád megvenni rá már ne haragudj. Mint mondtam én azért vettem 4es golfot mert gyerekkorom óta ez az autó fogott meg és a fiam ram fog hasonlítani nem a kocsira mint nálatok, vagy a szomszédbácsira mert gondolom az asszony is nehezen visel el egy ilyen porát otthon:) szia

2018. jún. 20. 23:06
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

valóban nem kerül 2 millióba, az első válasz ott van...veszel egy olyan hangutánzó cuccot, és párezerből megsufnituningolhatod a milkás golfodat...XD

ismerjük amúgy ezt a "gyerekkori álmom" szöveget :D a ladások is ezt mondják, meg hogy "ez még autó vót meg van vezetési élmény, mer nincsen teleelektronikázva"...

egy se vallja be, hogy azért van ladám, mert erre futotta...:D ráragasztja az "apámtól a kettes átlagér" matricát, és akkor má tuning :D

2018. jún. 21. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!