Vélemények erről a Mazda 6-ról?
Figyelt kérdés
Figyelem, német nyelvű leírás, német piacról van szó! De szerintem így is minden info adott. Megérné megvenni?
2018. jún. 19. 17:38
1/7 anonim válasza:
ja persze nézd meg nekünk ilyen típusunk volt ment simán 220at
3/7 A kérdező kommentje:
Légyszi indokot is!
2018. jún. 19. 20:17
4/7 anonim válasza:
A mostani EUR árfolyam mellett, ha aranyból lenne akkor se érné meg megvenni.
Egyébként maga az autó az utólagos ordenáré kipufogójával, meg az olcsó dísztárcsáival elég érdekesen néz ki, meg hát a futott km is elég gyanúsan kevés, egy 16 éves autónak, ennél még egy átlag magyar autó is többet fut évente. Meg mivel öreg Mazda nyilván rohad is itt-ott a lemezek alatt.
Lehet érdemes lenne még keresgélni, ennél jobb állapotú is akad szerintem, akár itthon is.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a részletes választ! Árfolyam nekem nem számít, mert €-ban fizetném és helyben is használnám.
2018. jún. 19. 21:51
6/7 anonim válasza:
Mazda 6 ( meg úgy szinte minden modern Mazda estében ) amire kegyetlen kell figyelni az a rozsda mert valamiért úgy képesek rozsdásodni mint így tervezték volna.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, sajnos ezt én is így sejtettem.
2018. jún. 20. 07:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!