Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Május 27-én este, valaki...

Május 27-én este, valaki nézte a fókusz c. tv-műsort? Michelisz Norbi volt benne, meg a Monzai WTCC verseny. Ha nézted, a végén volt benne hogy lépten nyomon megállítják, és ott volt egy nő aki azt mondta: Lefényképezhetünk a Dáviddal?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Néztem, de mi a kérdés?
2010. jún. 16. 21:00
 2/7 A kérdező kommentje:
láttad benne a nőt? mert az a dávid én vagyok :) és odaadta a sapiját is. Csakhogy nézted-e?!
2010. jún. 16. 21:10
 3/7 anonim válasza:
Hát, valaki biztosan nézte. Ha más nem, legalább te magad biztosan láttad.
2010. jún. 16. 21:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Néztem, csak azt nem tudom, mit tegyek.

Arra gondoltam, hogy örülök, aztán rákérdeztem magamnál, minek akarsz te örülni?

Igy nem örülök..

2010. jún. 16. 22:30
 5/7 anonim válasza:
100%
Annak a sapkának eszmei értéke van nehogy felrakd a vaterára. esetleg Brnóban nem voltál? És Monzába mennyi volt az út? HAJRÁ NORBI!!!!!
2010. szept. 9. 18:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Dávid vagyok a tv-ből :) De, voltunk Brnoban is, és saját Lakóautóval mentünk, így tehát ingyenes volt :)
2010. szept. 9. 19:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Bahhahahahaha "Dávid vagyok a tv-ből" :D

És a benzint loptátok, vagy hogy volt ingyenes az az út?

2012. nov. 18. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!