1/4 anonim válasza:
Egyik kedvencem, gyönyörű forma, a motor kiváló (tudom biztosan). Az egy másik dolog, hogy kereskedő árulja, és kitudja, hogy hol van a turpisság a dologban, már ha van e egyáltalán. Én ajánlom a típust mindenképpen, de akár ez a konkrét példány is jó lehet.
2/4 anonim válasza:
Ilyen autót nem feltétlen vennék használtan, pláne nem 156k kilométerrel és nem 8 milláért...
3/4 anonim válasza:
Hát az a váltózár vagy mi az automata váltón elég ótvarul néz ki, maga az autó egyébként szép, a km hihető, előtte vagy bérautó vagy céges flottás volt kinn, azok normálisan vannak szervizelve, a gyári előírások szerint.
4/4 anonim válasza:
Hát örülnék,ha egy ilyenbe átülhatnék az öreg a8-amból,egyik kedvenc audim amit belinkeltél,viszont a kilométer sok és szerintem az ára se a legjobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!