Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi ez a Ford Mustang mánia?

Mi ez a Ford Mustang mánia?

Figyelt kérdés

Debrecenben lakom és a városban mostanában igen elszaporodtak a Mustangok. Van néhány Camaro is, összesen vagy 30-at lehet látni folyamatosan szaladgálni. Ezek lesznek az új "szegény ember" vagy másként fogalmazva a "látszat gazdagok" sport- és/vagy hobbi autói?

(Érdekes, hogy Challenger nincs, pedig ugyanezen kör!)

2018. jún. 18. 10:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Irtam, hogy nincs bajom velük..

És mindenkinek zöld kezet adtam!

De a százalékokból úgy tűnik másnak is feltűnt ez az új jelenség. Ha nevezhetjük annak.

2018. jún. 18. 14:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Továbbmenve, a marketingje is elég komoly. Nagyon reklámozzák mostanában, az emberek megismerték. A Mustang mindig is kultautó volt, de most lett olyan néhány éve, hogy már az európai igényeknek is megfelelő (futómű, fék, kormányzás, anyaghasználat).
2018. jún. 18. 16:36
 13/16 anonim ***** válasza:

Ár érték arányban nagyon jó sport autó. A Suzuki Vitarát mért veszik olyan sokat? Mert az a legolcsóbb városi terepjáró.

Igen, ott a Dácia is, de az nem képvisel azonosan jó értéket. Persze abból is látsz sokat.

2018. aug. 10. 01:08
 14/16 anonim ***** válasza:

13-as

Pedig a Duster is vezet ár-érték arányban, veszik azt is mint a cukrot.

2018. aug. 10. 21:31
 15/16 Brandon41 ***** válasza:
Én mostanában elég sok mustang-ot látok, egyik nap egy pirosat, másik nap sárgát, valamikor egy szürkét. Hogy mi ez a mustang őrület, hát kérem szépen ahogy az előttem levők is írták egy átlag 450 lovas autóhoz képest olcsó autó a mustang. Ha nekem lenne rá pénzem biztos vennék egyet, de szigorúan csak a gt-t mert nekem az a 2.3 ecoboost motorral szerelt mustang nem mustang. A fogyasztása biztos brutális, de nyílván ennél az autónál egy épeszű ember nem nézi, mert nem azért veszi mert jó a fogyasztása, hanem azért mert rohadt jó hangja van, meg persze maga az autó is az.
2018. dec. 3. 23:34
 16/16 anonim ***** válasza:

1) Mert a 6. generációt lehet már kapni európában. Eddig nem lehetett. Persze hogy nem volt.

2) Mert ár érték arányban egy nagyon jó, szép, sportos autó

3) Én ugyan annyi barber shopos köcsögöt látok M4 meg M3-mal...

2023. ápr. 3. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!