BMW E60 vagy E90 M packet?
Figyelt kérdés
Ezt a kettőt néztem ki következő autónak, de nem tudok dönteni. Mindenképpen M packetre cserélném az első-hátsó lökhárítót. Szerintetek melyiket válasszam? Valakinek van tapasztalata e téren?2018. jún. 15. 23:34
1/10 crudy válasza:
Meretbeli kulonbseg van a ket auto kozott, igy leginkabb azt valaszd amelyikben kenyelmesen elfersz. Motorugyileg nagyabol ugyan az a felhozatal, otosbol nemnvolt 16i, harmasbol nem volt 40i, 50i. Bar az e60 otos mar egy eleg komplikalt rendszer. Szerintem azt egy kicsit tul toltak. Azt vedd amelyik tetszik.
2/10 A kérdező kommentje:
Ahogy láttam, nem sokkal nagyobb az 5-ös, pár centivel szélességre, hosszra kicsit hosszabb. De pl. 3-as laposabbra hat, mintha gyárilag ültetve lenne az 5-öshöz képest egy kicsivel.
2018. jún. 15. 23:44
3/10 A kérdező kommentje:
jelenleg E46-om van, így E90-ben is kényelmesen elférnék szerintem. De szélességre az E60 sem sokkal másabb nem?
2018. jún. 15. 23:46
4/10 anonim válasza:
E60 fenntartása irreálisan drága
5/10 crudy válasza:
Szelessegre nem masabb de a belterben mar van kulonbseg. Az otos egy dagadtabb auto, belul is tagasabb, kivul is nagyobb es ezert tunik laposabbnak az e90. A 3mas mindig is a sportosabb sedanja volt a bmw-nek, az otos meg a 'kis' hetes. Fenntartasban biztos a harmassal jarsz jobban, azert is mert az otos egyel magasabb helyet foglal.el.a.ramgletran, igy tobb benne az anyag, ami el tud romlani. De nem is ez a fontos, hanem h erdekes tuneteket tud produkalni az e60 aminek az oka szinte megtalalhatatlan. Ebben a betegsegben szenvednek a premium markak ~2004-2010ig. Akkoriban kezdtek el agyon elektronizalni az autokat. Ha tudod milyen fenntartani egy bmw-t akkor e60 se lesz nagy meglepetes.
6/10 anonim válasza:
Egy lehajtott e60nal mar csak a b6 passat 2.0 tdi a szarabb
7/10 anonim válasza:
Szerintem E90. Ugyanazzal a motorral az E90 dinamikusabb a kisebb mérete miatt, ráadásul szerintem szebb is. Szervizelése is olcsóbb, hiszen népszerűbb, több van belőle, ha valami meghibásodik rajta, több helyen és könnyebben találsz bontott alkatrészt hozzá.
8/10 anonim válasza:
Az E60 nekem sokkal jobban tetszik, az E90-es soha nem tetszett.
9/10 A kérdező kommentje:
Mindkettő szép szerintem, csak aki igazán ismeri a BMW-ket, az látja, hogy nem igazán egyforma a kettő. Ezért is nehéz választani.
2018. jún. 16. 14:07
10/10 anonim válasza:
E90, szebb, jobban mozog (sportosabb), ugyan azzal a motorral jobban megy és kevesebbet fogyaszt (könnyebb) és olcsóbban fenntartható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!