Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek milyen lett az új...

Szerintetek milyen lett az új 8-as BMW?

Figyelt kérdés
Ma mutatták be, szerintem nagyon jól sikeredett, de inkább az új 6-os Coupénak menne el. Szerintetek milyen lett?

2018. jún. 15. 22:49
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
A Car&Driver magazinban láttam. BMW-hez képest elég jó. Azt írják hogy ugyanabba a piaci szegmensbe szánják amit a 6-os foglalt el. A 6-ost meg 4 ajtós grand turismonak szánják.
2018. jún. 15. 23:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Így már én is értem....
2018. jún. 15. 23:07
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Elolrol olyan, mint egy meghizott 4-es coupe.
2018. jún. 16. 05:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem nem egészen. Pl nincsenek összehúzva a fényszórók a vesékkel, de valóban hasonlít rá, de ilyen mértékben minden BMW hasonlít egymásra.
2018. jún. 16. 07:30
 5/8 A kérdező kommentje:
De azért mégsem a 6-os Coupé helyett szánják szerintem, most olvastam, hogy 8-asból is lesz Gran Coupé
2018. jún. 16. 08:55
 6/8 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem szép autó, habár a jelenlegi 6 os szerintem szebb de nem csinálhattak egy új autót elavult design-al, megértem.

Sokat nem tudok róla, mert nem néztem meg mi van a motorháztető alatt. Gondolom ugyanaz ami van mint a 7 esbe vagyis soros 6 turbo, V8 turbo és V12(gondolom M8?) ja és automata váltó max az M8ba lesz manuális.

És ezt végülis hova szánták? A 6 os megmarad nem? Akkor ez olyan S-Klasse Coupe, Continental GT, Aston Martin Vanquish féle auró lesz? Gondolom direkt S Coupe ellenfélnek szánják mert a a 6 os nem volt elég drága :D

2018. jún. 16. 10:38
 7/8 A kérdező kommentje:

Szerintem is inkább egy új kategória lesz ez luxuscoupé kategóriában, és idén vagy jövőre szintén jön egy újabb 6-os coupé így meg marad az is.

Én úgy tudom jelenleg csak 1-1 benzines és dízel motorral adják, N63-as, 4.4 literes benzinmotor 523 lóerővel, ez lesz a 850i, és B57-es, 3.0 literes dízelmotor lesz, mint 840d 315 lóerővel.

2018. jún. 16. 11:42
 8/8 anonim válasza:
Elölről nem rossz, de hátulról és oldalról nem lett szép szerintem. Egy Audi A5 coupe sokkal szebb nála, pedig nem egy kategória...
2018. jún. 16. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!