Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan lehet tudni hogy a...

Honnan lehet tudni hogy a kocsim vissza lett-e tekerve?

Figyelt kérdés
Szerintem annyira tönkre van menve hogy ezen nem 200000km van hanem legalább 700000
2017. ápr. 17. 21:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Ules, pedalok, kormany elhasznaltsaga elso korben.
2017. ápr. 17. 21:45
 2/6 crudy ***** válasza:
Evjarat, tipus, uzemanyag es az aktualis ora allas. Ezekbol lehet kovetkeztetni de bem biztos persze. Amit elottem irtak az nagyon tipikus jele. A belteren latszik nagyon a hasznaltsag. De ezeket is meg lehet csinalni szinte ujra. Olyanokon derul ki ami nem megy szinte soha tonkre de benne van es mutatja a kort. Pl a csomagtarto teleszkop. Azt nem szokas cserelni mert 30ev alatt se megy tonkre de ha sokat hasznaljak akkor nyikorog vagy elgyengul.
2017. ápr. 17. 21:52
 3/6 anonim ***** válasza:

"Ules, pedalok, kormany elhasznaltsaga elso korbe"

Jah... 20.000ft-ért meg felújítják neked.

Egyébként leginkább semmiből. Nekünk is volt olyan autónk amiben valós 170.000km volt. Undorító belsővel. Mindene szakadt, büdös, koszos. Az egész autó szét hullott alattunk. Az utolsó hónapokban nem mertünk elindulni 20km-nél messzebb. Pedig az autó tipikus idős házaspár, első tulajos, minden szép autó volt. (Tényleg. Anyós hozta ki a szalonból)

Csak akkor tudod biztosra ha szervízkönyvben több van mint az órában de ez is csak lutri.

2017. ápr. 18. 00:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Honnan lehet tudni? Magyarországon vetted, kereskedőtől.
2017. ápr. 18. 08:30
 5/6 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbben? Kompressziómérés. Abból minden kiderül.
2017. ápr. 18. 11:35
 6/6 A kérdező kommentje:

Söfőr üllés kiszakadva és a csomagtartó teleszkóp pedig tényleg tönkre van, de nekem ment tönkre mikor -20 vagy -25C volt kint, kinyotta szépen, csak hallottam hogy elkezd sisteregni és folyt kifelé az olaj belőle, azóta nem tartja meg.

Tudom a trűkköket pl, hogy VW-ken a lámpa kapcsolót kicseréllik nem kopottra és olyan mint ha keveset használták volna, de a kormány bőre eléggé el van kopva

2017. ápr. 18. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!