Be lehet cserelni a kocsim, ha masikat szeretnek?
Sziatok! Van egy kis Toyota Yarisom, 2004 1.0 motorral. Az a helyzet, hogy csalad eroltette, hogy ez egy nagyon jo kocsi, de nekem kenyelmetlen... megbolondulok benne. Miszakilag elegedett vagyok vele, az ezres kis motor is megy mint a gep, cukorpofa kocsi, csak nem kenyelmes.
Hogy ne legyen tul veszteseges a biznisz, azaz otletem tamadt, hogy becserelem. Szerintetek erre van lehetoseg? Ez az elso kocsim, nincs nagy tapasztalatom benne. Mire figyeljek? Tapasztalatokat es otleteket varok!
Nagyon koszonom!
A leanyoknak sok locsolot es a sracoknak sok tojast! Szep husvetot!
Úgy buksz a legtöbbet ha kereskedő cseréli be.
Kevesebbet ad érte mint amennyiért te eltudnád adni és amit kapsz tőle cserébe az akár drágább is lehet mint egy magánszemélytől vásárolt autó.
Nem egy nagy értékű autó úgyhogy nem lenne nehéz eladni. Hirdesd meg, add el és nézz másik autó után.
Corollat szeretnek helyette. Havernak az van, el hal erte, es nagyon kenyelmes!
Hogy adjam el? Azt ertem, hogy meghirdetem, de a papirozas resze hogy zajlik?
Adásvételi szerződést kell írni az autóról, és pénz kulcsok törzskönyv stb papírok átadás-átvételit aláírással bemész a kormányablakba ott leveszik a nevedről.Biztosítónak is bemutatod az adásvételit , leállítja a biztosítás díjakat.
Ja és fél év garanciát vállalsz az eladott autóra ha rejtett hibák előjönnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!