Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nissan Almera vásárlás előtt...

Nissan Almera vásárlás előtt állok. Mire kell odafigyelni?

Figyelt kérdés
2018. jún. 15. 16:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogy véletlenül ne egy Zaporozsecet vegyél.
2018. jún. 15. 16:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2018. jún. 15. 16:31
 3/8 anonim ***** válasza:

hogy rohadós mind' a kuuvaélet!

Szóval ha nem rohad alul sem, akkor vegyed csak meg.

De simán lehet hogy beszakad a szép küszöb ha megrugdosod :D

2018. jún. 15. 17:24
 4/8 anonim ***** válasza:

2 ismerősömnek van ilyen autója ők azt mondták, hogy mégegyszer nem vennének ilyen autót.

Nekem szűkös egy kicsit és az 1,5-ös motort nagyon lomhának éreztem.

Mind a két ismerősömnél főképt elektromos problémák voltak. Pl. A légzsáknak valami visszajelzője valami hibát jelez csere után 1 éven belül ugyan az a hiba előjött.

Mind a két autónál adott ugyan ez a probléma és nem egy helyen javították.

Az eggyiknek menet közben szétesett valami a motorban (mikor 3 éves volt az autó)

De arra mát sajnos nem emlékszem, hogy mi volt a gond.

2018. jún. 15. 18:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Jöhet még.
2018. jún. 15. 18:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen autóm volt kb. 4 évig (N16). A 4. évben ment sz@rrá a váltó, ami kb. 200.000 Ft-os javítás volt. Ezen kívül nem volt vele gondom. Amúgy az autó elképesztően lomha, és még sokat is eszik (1.5 benzin).
2018. jún. 15. 22:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Akkor milyet vegyek?
2018. jún. 15. 22:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Az én véleményem, hogy egy 2 literes dízel motor az, ami a tökéletes balansz a fogyasztás és a teljesítmény között. Kellően dinamikusak, miközben kíméletesek a pénztárcáddal. Általában ezek a motorok 120-160 lóerő környékén vannak, 6-8 literes fogyasztás mellett (nyilván márkától és típustól függően). Eddig 3 ilyen autóm volt/van (Ford Focus, Chevrolet Lacetti, BMW 320D), mindegyikkel meg voltam/vagyok elégedve, ami a motort illeti.

Ez persze csak az én szubjektív véleményem, nyilván mindenkinek más az igénye.

2018. jún. 15. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!