Nissan Almera vásárlás előtt állok. Mire kell odafigyelni?
hogy rohadós mind' a kuuvaélet!
Szóval ha nem rohad alul sem, akkor vegyed csak meg.
De simán lehet hogy beszakad a szép küszöb ha megrugdosod :D
2 ismerősömnek van ilyen autója ők azt mondták, hogy mégegyszer nem vennének ilyen autót.
Nekem szűkös egy kicsit és az 1,5-ös motort nagyon lomhának éreztem.
Mind a két ismerősömnél főképt elektromos problémák voltak. Pl. A légzsáknak valami visszajelzője valami hibát jelez csere után 1 éven belül ugyan az a hiba előjött.
Mind a két autónál adott ugyan ez a probléma és nem egy helyen javították.
Az eggyiknek menet közben szétesett valami a motorban (mikor 3 éves volt az autó)
De arra mát sajnos nem emlékszem, hogy mi volt a gond.
Az én véleményem, hogy egy 2 literes dízel motor az, ami a tökéletes balansz a fogyasztás és a teljesítmény között. Kellően dinamikusak, miközben kíméletesek a pénztárcáddal. Általában ezek a motorok 120-160 lóerő környékén vannak, 6-8 literes fogyasztás mellett (nyilván márkától és típustól függően). Eddig 3 ilyen autóm volt/van (Ford Focus, Chevrolet Lacetti, BMW 320D), mindegyikkel meg voltam/vagyok elégedve, ami a motort illeti.
Ez persze csak az én szubjektív véleményem, nyilván mindenkinek más az igénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!