Bárdi, vagy Unix autóalkatrész áruházba hogy lehet kedvezményes kártyám?
Unixnál bárki igényelhet kártyát ami után alapból adnak 10% kedvezményt viszont ezt csak a következő vásárlásnál tudod csak igénybe venni akkor vonják le az összegből.
Bárdinál nálunk bárkinek kártya nélkül azonnal levonják a 10%-ot.
Minkét boltnál nagyobb kedvezmény én úgy tudom csak autószerelők vagy vállalkozók kapnak.
Én a kovácsautó vagy a zsu webáruházakból rendelek ott alapból rengeteg terméket 30-40%-al olcsóbban adnak,mint máshol és még kártya sem kell hozzá.
Én sem ezt a százalékos bohóckodást nézem, mert az csak egy jó nagy marketing fogás. Azt nézem, hogy ugyan azt a cikkszámú alkatrészt hol kapom meg olcsóbban.
Unixnál azt hiszem csak weben regisztráltam jó 5-6 évvel ezelőtt és kipostázták a kedvezménykártyájukat. Hozzáteszem, soha nem vettem ott semmit, mert a kártyával együtt is irdatlan drága.
Bárdinál van ami nagyon drága, van ami csak kicsit. Párszor vásároltam tőlük, nem nagy értékben.
A Kovácsot is szoktam nézni. Nekik már kártya nélkül is egész jó áraik vannak. Csak nekem borzasztó messze van, így a szállítási költséget is hozzá kell adnom.
A Zsu-hoz meg csak besétálok a rendelt cuccért és átveszem, kifizetem. Itt is elég jó az ár. Sok termékre van árgarancia is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!