Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A zs+u autóalkatrész üzlet...

A zs+u autóalkatrész üzlet miért tudja ennyire olcsón illetve ennyivel olcsóbban adni az alkatrészeket a piaci ellenfelekhez (unix, bárdi) képest?

Figyelt kérdés

2018. jan. 10. 12:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem menj be a boltba és kérdezd meg.

A jó árnak két feltétele van:

*Jó beszerzési forrás

*Korrekt árrés

Ha olvastál mostanában az autó alkatrész kereskedelemről, autószervizekről cikket, ott az árrés kérdését kivesézték.

2018. jan. 10. 12:19
 2/4 Beviz Elek ***** válasza:

Nézd meg az Unix és Bárdi kedvezményeit. Ha unixnál kérsz valami tagkártyaszerűt (első vásárlásnál is) akkor egyből 10-15% kedvezményt kapsz. Ha havi 1milliót költessz náluk (szerviz pl), akkor 40%-os kedvezményt kapsz. Nem tartom kizártnak hogy ekkora forgalom esetén akár egyéni kedvezmény is megtárgyalható.

Ők még ezen is keresnek nyugi, tehát majdnem féláron is adhatnák a cuccokat mindenkinek.

Amúgy szerinted a zs+u magának hordja be a cuccokat? Ugyanúgy a Unix és a bardi cuccai, tehát még ezen is keresnek.

2018. jan. 10. 12:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Az Unix és a Bárdi azért ennyire közkedvelt, mert az autószerelőknek nem kell napokat várni az alkatrészre, hanem megrendelik délig, délután háromra már meg is érkezik (kiszállítják) az alkatrészeket. A szerelő nem foglalkozik azzal, hogy az 500 Ft-os tömítést 4800 Ft-ért adja neked oda, mert ugyis ki fogod fizetni!

Brutális árréssel dolgozik ugyan ezen kettő alkatrészelosztó, látszik is a sofőrjeik vezetési moráljain (minél többet, minél gyorsabban).

Én direkt az ilyeneket kihagyom, mert én nem fogom megfizetni nekik a dupla árat. Autoalkatreszed.hu a legjobb áron adja az alkatrészeket, én innen szerzem be igen kedvező áron!

2018. jan. 10. 12:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Úgy tudom a Zs+U sem a Bárditól sem a Unixtól nem vásárol, saját forrásai vannak. Maga is importál és importőrökkel valamint gyártókkal van kapcsolatban. (ha be mész valamelyik üzletükbe ezt szebben és részletesebben elmondják.)
2018. jan. 18. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!