A zs+u autóalkatrész üzlet miért tudja ennyire olcsón illetve ennyivel olcsóbban adni az alkatrészeket a piaci ellenfelekhez (unix, bárdi) képest?
Szerintem menj be a boltba és kérdezd meg.
A jó árnak két feltétele van:
*Jó beszerzési forrás
*Korrekt árrés
Ha olvastál mostanában az autó alkatrész kereskedelemről, autószervizekről cikket, ott az árrés kérdését kivesézték.
Nézd meg az Unix és Bárdi kedvezményeit. Ha unixnál kérsz valami tagkártyaszerűt (első vásárlásnál is) akkor egyből 10-15% kedvezményt kapsz. Ha havi 1milliót költessz náluk (szerviz pl), akkor 40%-os kedvezményt kapsz. Nem tartom kizártnak hogy ekkora forgalom esetén akár egyéni kedvezmény is megtárgyalható.
Ők még ezen is keresnek nyugi, tehát majdnem féláron is adhatnák a cuccokat mindenkinek.
Amúgy szerinted a zs+u magának hordja be a cuccokat? Ugyanúgy a Unix és a bardi cuccai, tehát még ezen is keresnek.
Az Unix és a Bárdi azért ennyire közkedvelt, mert az autószerelőknek nem kell napokat várni az alkatrészre, hanem megrendelik délig, délután háromra már meg is érkezik (kiszállítják) az alkatrészeket. A szerelő nem foglalkozik azzal, hogy az 500 Ft-os tömítést 4800 Ft-ért adja neked oda, mert ugyis ki fogod fizetni!
Brutális árréssel dolgozik ugyan ezen kettő alkatrészelosztó, látszik is a sofőrjeik vezetési moráljain (minél többet, minél gyorsabban).
Én direkt az ilyeneket kihagyom, mert én nem fogom megfizetni nekik a dupla árat. Autoalkatreszed.hu a legjobb áron adja az alkatrészeket, én innen szerzem be igen kedvező áron!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!