Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volvo S80 2.8 T-6 mennyire...

Volvo S80 2.8 T-6 mennyire erős/nyomatékos?

Figyelt kérdés
Ismerősömék kint vannak ausztriában és szóltak hogy van potom pénzért egy ilyen kocsi. Régóta kerestem egyet szórakozásra de nem tudtam hogy a Volvónak van egy ilyen régebbi, de erős (272LE) modellje. Mit tudni róla? Erősnek számít? Élmény vezetni?
2018. jún. 14. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Csupán az adatai alapján jól megy erős autó. Ennyi lóerővel még ez a nagy kaszni is meglódul. Mondjuk a fogyasztás az meg más kérdés,15 literre számíthatsz ,meg hogy mennyit kell rákölteni látatlanba,hát lutri.
2018. jún. 14. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Van benne erő rendesen és fogyaszt is rendesen.

Ha potom pénzért adják, akkor egy teljes állapotfelmérés endoszkópos vizsgálattal kötelező, beleértve az automata váltót is mert az milliós tétel, de félmillió bontottan is.

2018. jún. 14. 16:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon megy a drága de nem éri meg a pénzét.

A turbó állandóan szarakszik és viszi magával a drága alkatrészeket.Lehetetlen hozzányúlni 200e alatt ha épp értenek hozzá.

A 2,8-as motor egy tervezési zsákutca de a többi se sokkal jobb.A fogyasztás sportos de megy is cserébe.

Ha épp nincs baja akkor élmény vezetni az erő és elegancia miatt,csak legyen tartalékod javíttatni.

Ha fos példányt fogsz ki akkor nem lesz örömöd benne.

2018. jún. 14. 17:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kaszni még d5-el is szépen lódul a t6 meg megy mint a rakéta.
2018. jún. 14. 17:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én egy automata ilyet szoktam javítani. Most cseréltem rajta turbót, mert széttört a tengely. Javítása borzalmas, az autó egy betegágy. Tele van hibakóddal, minden mindenre panaszkodik. Automatával én lomhának érzem kicsit. A 200 lovas Subarum szerintem agyonveri 150-ig. Nem egy olyan jó kocsi ez. Szerintem.
2018. júl. 3. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!