Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha használt autó (8-12 éves)...

Ha használt autó (8-12 éves) csak szívó benzin, szívó dízel? Te mit gondolsz?

Figyelt kérdés
Fffcf
2018. jún. 13. 17:54
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Én benzines vagyok,de amivel szimpatizálok az a 2.0 fsi turbó nélkül...
2018. jún. 13. 21:46
 12/16 anonim ***** válasza:
A modern jármű-dízelmotorok esetében a turbófeltöltés alkalmazása manapság alapkövetelménynek számít. Ezeket az erőforrásokat az öngyulladásos működési elvükből következően eleve masszívabb motorblokkal építik, így a turbó biztosította nagyobb töltőnyomást károsodás nélkül elviselik. A turbófeltöltés segít a dízelekre jellemző alacsony teljesítmény/tömeg arány javításában és a többletlevegő az égés tökéletességét, így a károsanyag-kibocsátást is javítja.
2018. jún. 14. 22:32
 13/16 anonim ***** válasza:

" így a turbó biztosította nagyobb töltőnyomást károsodás nélkül elviselik"

A töltőnyomás az nagyobb, mint a kompressziós végnyomás? Vagy csak félreértem? :D

2018. jún. 15. 22:59
 14/16 anonim ***** válasza:

John mclane

A kompresszióviszony mértékegység nélküli arányszám, a kompresszió-végnyomás pedig egy érték, mértékegységgel, ami azt mutatja meg, hogy a sűrítési ütem végén mekkora lesz a hengerben a maximális nyomás.

2018. jún. 16. 09:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem egészen erre vonatkozott a kérdésem :D
2018. jún. 16. 09:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Ki mondta hogy a toltonyomas nagyobb mint a k vegnyomas?
2018. jún. 16. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!