Mitől kapcsol be a csörgőgép?
Gyula kocsi, meg csorog.
Legalább megtanulhatnál magyarul és értelmesen , tisztelet tudóan beszélni.
Utolsoval van ertelme beszelni egyedul a tobbi nem ertem mit akar... (Kerdeztem mar tisztelet tudoan arra ennyi valaszt sem kaptam :))
Szoval kedves utolso. Amikor reggel inditom az autot ugye 1700 fordulatrol indul (hideg motor) es szepen duruzsol. Amikor esik vissza a fordulat akk 1500-nel olyan hangotvad ki mintha csorogne valami. A kipufogobol is hallani egy berrego hangot mintha egy 5 literes mustang jarna :D aztan 10 masodperc mulva (telen-nyaron) ez elmulik de ha megint adok puci gazt pl 100 rpm akk ahogy visszaesik az alapra megint felugrik 1500 re es csorog... Utana kb 5 masodperc es elmulik minden. Utana nyomkodhatom a gazt minden oke. Ez allo helyben inditva ertendo hideg motorral. Menet kozben minden ok. Mondtak mar h lehet egr szelep de gyanakszok a katalizator utani osszeadasra is (rugos) de mivel szepen indul es aztan kezdi el raadasul 2x is nem tudom mi lehet ami oar masodperc mulva elmulik
Arra h terhes vagy e millio valaszt tudok adni, az aktualis problemara mar kevesebbet.
Elosszor a remeges lehet tartobak, egyenletlen jaras vagy kimarado munkautem. A tartobakokat konnyu megnezni, altalaban alacsony fordulaton razkodik/vibral a karosszeria, neha csak rukvercben de szemrevetelezni is lehet ezeket. Ha kimarad az egyik henger az nagyon egyertelmu remeggessel, hanggal parosul. Ha egyenletlen a jaras akkor a befecskendezessel, gyujtassal vagy a levegovel van baj. Egr szelep is okozhat csunya jarast. Ezeket sorra szakember tudja megnezni. Remegest okozhat meg a lendkerek, mivel kezd kifingani.
Csorompolni a kipufogo tud es a katalizatortol meg aztan plane. Egy belul elrohadt katalizator szeteso darabjai tipikusan csorgo hangot adnak. Mintha uvegszilankokat raznal egy fem dobozban.
A remeges szakaszossaga lehet azert is tobbek kozott, mert ha mechanikai problema van akkor nagy fordulaton karosszeria nem tudja atvenni a rezonanciat, bar akkor also fordulat tartomanyban is remegnie kene nem csak 1500nal.
Most már tudjuk legalább hogy az " osszeadálas " volt a hiba.
De mi a jóisten az a " osszeadálas " ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!