Üdvözletem! 2000-es évjáratú Seat Ibiza központi távirányítójába milyen elemet vegyek? Csak az van bele karcolva hogy 3 db gomb elem kell de a száma hiányzik. Úgy vettem hogy nem volt benne elem
Kérdező!
Mostanáig ezen a magas röptű, összetett válaszodon gondolkodtál???
Fölösleges időpocsékolás volt. :D
Az elmúlt két hét alatt számtalan -a fentihez hasonló- ostoba kérdést találhattál volna ki.....
Nem tudok mit mondani erre mást, minthogy tényleg szellemi fogyatékos vagy... Szerinted én itt ülök az oldal előtt egész nap 0-24... Nekem van életem, családom, munkám, hobbim.. Ellenben veled :/ amit úgyszintén sajnálok, hogy neked ez nem adatott meg
Nem, nem gondolkoztam egy percet sem azon hogy a baromságodra mit írjak, ugyan úgy ahogy akkor sem gondolkoztam amikor a kérdést feltettem.. És ráadásul nem neked :) ennek az áldott jó magyar mentalitásnak köszönhetően tartunk ott ahol.. Esküszöm némelyik te, és hozzád hasonló fajta roszabb mint a cigányok.. Azok legalább a feltett kérdésbe ha bele is köt csak azért hogy héj Gazsi miért akarod megvenni amikor el is lophatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!