Üdvözletem! 2000-es évjáratú Seat Ibiza központi távirányítójába milyen elemet vegyek? Csak az van bele karcolva hogy 3 db gomb elem kell de a száma hiányzik. Úgy vettem hogy nem volt benne elem
vidd el egy óráshoz. lehet drágábban adja az elemet, de azt rakja bele ami jó :)
ha esetleg pesti vagy akkor ott találsz akku-elem szaküzleteket is. de szerintem a többi nagyvárosban is.
-Elsőre beballagsz a szervizbe, és 2000-es évjáratú Seat Ibiza távirányítóba kérsz elemeket.
/ez gondolom túl egyszerű lenne/
-Ha "precíz műszaki ember" vagy, megmérheted az elem helyét, és úgy kéred a TESCO-ban, hogy 20mm átmérőjű 4mm vastag elemből adjon három darabot.
-Legvégső esetben azt a bonyolult megoldást választhatod, hogy az üzletben (pl. órásnál) átadod a távirányítót ezekkel a szavakkal: "tessékmán segítni, nekem ebbe az izébe kéne, 3 olyan kerek minekhíjják."
(természetesen, szánalomra méltó és segítséget váró fájdalmas arckifejezéssel adod át a távirányítót)
Az ilyen jellegű kérésektől, egy rendes kereskedőnek mindig könnybe lábad a szeme, és azonnal segít. ;)
"úgy kéred a TESCO-ban, hogy "
Hadd mosolyogjak ezen egy kicsit! :)
Kitől? A takarító nénitől?
#5!
Nyugodtan mosolyogj! (még mindig jobb, mintha sírnál)
Lehet, hogy nem hiszed el, de sosem szoktam a takarító néniktől vásárolni. Jelen esetben egy normális TESCO-áruházra gondoltam, ahol külön műszaki osztály van, eladókkal. ;)
ok hogy van műszaki osztály, de általában ott téblábol egy sügér akit kergethetsz fél óráig, aztán kiderül hogy azt sem tudta hogy többféle gombelem létezik.
tescoban akkor veszel gombelemet ha tudod a méretkódját, és megtalálod a polcon.
Aha, egy eladó a húspultból........
Gondolom az ember ilyen esetben, rémületből vásárol 20 deka párizsit. :D
Ha tényleg ekkora gond egy távirányítóba elemet venni, akkor nem kell autót tartani. A busz és a villamos ajtó elem nélkül is nyílik.
Ahol én lakok nincs villamos és a busz is ritka a biciklihez nagy a távolság.. Arról meg nem tehetek hogy a teszkoba nem tudtam elemet kérni.. Bunkóka 😂
Ja és ez is nyílik elem nélkül, csak kíváncsi voltam hogy működike a táv irányító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!