Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen egy presztízs autóval...

Milyen egy presztízs autóval közlekedni?

Figyelt kérdés

Nem a full-full-full luxusautókra gondolok, hanem akár egy 8-10 éves német prémiumra, ami még a mai napig egy modern külsővel rendelkezik.

Tényleg másképp viselkednek a közlekedő társaink, mint egy '98-as swift-et vezetve? Lehúzódnak, beengednek, türelmesebbek tényleg?

2018. jún. 11. 22:09
 1/10 crudy ***** válasza:
84%
Fantasztikus. Neha ugralnak az ut szelen h had szpjanak le.
2018. jún. 11. 22:12
 2/10 anonim ***** válasza:
67%
ne egy 20 éves autóhoz hasonlíts egy 8-10 éves autót...egy hasonló korú autóhoz képest meg semmi feltűnő nincs ezekben...igen, sokan azt hiszik, de egy h astra is tud legalább olyan minőségi lenni agyon extrázva, mint mondjuk egy 3-as bmw, hogy ne gondolja az ember azt, hogy te most valami kiváltságos személy vagy...vagy egy c vectra 5-ös bmw-hez...tökmind1, ha egy kategóriáról beszélünk.
2018. jún. 11. 22:18
 3/10 anonim ***** válasza:
20%

12 milliós megfelel a kérdés szempontjából?

Igaz ez nem kifejezetten drága, de párszor már hallottam ahogy leparkoltam roszabb környékeken, hogy "Hűűű, de jó autó".

Sokan megnézik az utcán és, hogy ki vezeti.

Itt egy nagy kasznijú autóról van szó, szóval párszor megkapom az előbbséget és néha random oda jönnek emberek, hogy "Mennyit fogyaszt? Mennyibe kerül?".

Szerintem jobban tisztelnek mintha egy a kérdésben leírt 98-as swiftet vezetnék.

2018. jún. 11. 22:37
 4/10 anonim ***** válasza:
51%

Én pont, hogy a "presztízs" autóval közlekedőt nem engedem be magam elé a sorban stb stb...

míg egy swift-esnek segítek ahogy csak tudok! :)

2018. jún. 11. 23:05
 5/10 D. Brasco ***** válasza:
14%
Ha a sínen megyek engem még a villamos is kikerül!
2018. jún. 11. 23:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az autósok 90%-ban két előítélet lesz: Na ott a bunko paraszt a angy döggel, ezzel miért tegyek jót, a másik verzió pedig, na valaki meg akarja mutatni milyen jól megy neki, de nem volt pénze újra, ezért jó más lecserélt kocsija is.
2018. jún. 12. 00:37
 7/10 anonim ***** válasza:
49%

3. Vagyok. Talán az egyetlen jó választ adtam tapasztalatból. Amiben nem órárolok senkit csak elmondom a saját tapasztalatomat és erre lepontoznak, csak azért mert jó autóm van.

Ilyen a gyakori.

2018. jún. 12. 01:00
 8/10 crudy ***** válasza:
59%
Ne vedd magadra. Néha megjelenik itt egy paraszt aki végig lepontoz mindenkit mert nem tetszik neki a válasz. Néha olyan kérdéseknél amikre tök normális válaszok jönnek. Néha a kérdező ilyen kretén, felteszi a kérdést, visszakérdezünk és arra már nem válaszol (akkor persze mi értelme vol a kérdésnek..) de azért mindenkit lepontoz. Sokan nem értik mite jó ez a válasz értékelése. like/unlike gombnak használják.
2018. jún. 12. 01:09
 9/10 anonim ***** válasza:
31%

Hát azzal elég gáz lehet. Egy 8 - 10 éves német rom. Nekem van egy új Civic 1.5 turbó, azzal jó menni, kevés van még belőle, beengednek, udvariasabbak stb. Simán vehettem volna az árából egy olyat, amire utalsz, de kell a francnak.

Egy leharcolt nyugati vackot inkább megvetnek.

2018. jún. 12. 06:38
 10/10 anonim ***** válasza:
67%
Nem azt nézem kinek milyen autója van. Hanem hogy ki hogy viselkedik és aszerint vagyok előzékeny. Én ilyen rendes vagyok.
2018. jún. 12. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!